Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 50 000 €

Lainasumma

- %

Korko alk.

4,99 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Zmartan avulla kilpailutat itsellesi fiksun lainan!

Yksi netin suosituimmista lainanvälittäjistä, Zmarta, auttaa sinua hankkimaan taloudellisen ja nopean lainan! Lainan haku onnistuu vain yhden hakemuksen avulla ja lainaa voit saada huikeat 500-60 000 euroa! Kokosimme yhteen Zmarta-faktoja, jotta voisit saada lainan entistäkin helpommin!

Kuka voi saada lainaa Zmarta lainapalvelun kautta?

Lainaa voivat saada vähintään 20-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Tiesithän, että lainan hakeminen on sinulle kokonaan maksutonta, joten voit milloin vain kokeilla, saisitko juuri sinä lainaa!

Kuinka haen lainaa?

Lainaa haetaan verkossa Zmarta sivujen kautta. Valitse alkuun haluamasi lainasumma laina-aikoineen ja pääset täyttämään lainahakemuksen. Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa yli 25 lainanmyöntäjää.

Onko lainan hakeminen minulle maksullista?

Ei ole! Lainanvälittäjän käyttäminen on sinulle täysin ilmaista. Et myöskään sitoudu mihinkään lainaa hakiessasi ja henkilötietosi ovat suojatut.

Milloin saan lainapäätöksen?

Parhaimmillaan saat alustavan lainapäätöksen ja ensimmäisen lainatarjouksen vain minuuteissa! Lainaa kannattaakin hakea vaikkapa heti aamusta, jolloin hakemuksesi ehtii päivän aikana käsitellyksi mahdollisimman monessa paikassa.

Montako lainatarjousta saan?

Saamiesi lainatarjousten määrä riippuu antamistasi tiedoista ja taloustilanteestasi. Joillakin lainanmyöntäjillä saattaa olla myös esim. korkeampi ikäraja ja kriteerit lainan saamiselle vaihtelevat yhtiöstä riippuen.

Mikä tarjous minun kannattaa ottaa vastaan?

Päätöksen teet itse omien tarpeidesi mukaan. Silmällä kannattaa pitää ainakin lainan korkoa ja maksuaikaa. Toisaalta joskus lainaa tarvitaan nopeasti, jolloin kannattaa tarttua heti ensimmäiseen tarjoukseen. Zmartan avulla voit kuitenkin helposti vertailla eri lainanmyöntäjiä!

Mihin lainan voi käyttää?

Voit käyttää lainan ihan mihin itse haluat!

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Tämäkin riippuu todella paljon valitsemastasi lainanmyöntäjästä. Toiset maksavat lainan tilille jo muutamassa tunnissa, toisilla voi mennä parikin päivää. Yleensä laina maksetaan 2-5 pankkipäivän kuluttua asiakirjojen toimittamisesta.

Voinko saada lainaa vaikka olen opiskelija?

Se on mahdollista, etenkin jos sinulla on jotain tuloja. Voit helposti kokeilla lainahakemuksen avulla saisitko sinäkin lainaa!

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksu määräytyy valitsemasi lainayhtiön käytäntöjen mukaisesti. Tyypillisesti lainaa maksetaan takaisin aina kerran kuukaudessa ennalta määrätyn aikataulun mukaan.

Kulutusluottohaku suosittelee sinua myös tutustumaan seuraavin lainavälittäjiin: Lendo, Omalaina, Rahatalo sekä Freedomrahoitus

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: ma-to 8-19, pe 8-17

Puhelinnumero: 09 4241 4444

Sähköpostiosoite: info@zmarta.fi

 


  • Zmarta
Hae lainaa