Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae nopea ja vakuudeton Vivus pikavippi!

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 10-2010 euroa.
  • Laina-aika: 3-30 vuorokautta.
  • Rahat maksetaan tilillesi: vain 15 minuutissa!
  • Vivus lainapalvelun omistaa 4finance Oy.
  • Uuden asiakkaan etuna korkokulutonta ensilainaa jopa 400 euroa!

Vipeistään tunnettu Vivus on erinomainen lainavalinta erityisesti lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Laina on muodoltaan kertaluotto ja voit halutessasi lainata heiltä vaikka vain 10 euroa. Kun haet ensimmäisen kerran lainaa sinulla aukeaa käyttöösi 400 euron luottorajalla varustettu tililuotto. Maksettuasi lainan takaisin ajoissa, nousee luottorajasi 2010 euroon ja voit tehdä halutessasi uuden noston.

Vivus lainan etu on nopeus!

Lainan hakeminen on todella ketterää ja nopeaa, saat lainapäätöksen heti ja pikavippi maksetaan tilillesi vain 15 minuutissa! Kaiken lisäksi ensimmäinen laina on sinulle täysin kuluton eli ”pikavippi ilman korkoa”: maksat takaisin vain sen, mitä lainaat!

Voisinko minäkin saada lainaa?

Kyllä, kunhan olet ainakin 20-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa! Lisäksi lainan saamista varten sinulla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa, oma pankkitili ja verkkopankkitunnukset käytössäsi.

Kuinka haen Vivus lainaa?

Lainaa haetaan lyhyellä nettihakemuksella. Luo ensin itsellesi asiakasprofiili ja tunnistaudu palvelun käyttäjäksi. Hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus, niin saat lainatarjouksen heti vastauksena!

Milloin saan rahat tililleni?

Vivus maksaa lainoja hakijoille joka päivä kello 7-23 välillä. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat palvelun aukioloaikojen puitteissa tilillesi keskimäärin 15 minuutissa!

Onko lainan hakeminen maksutonta?

Kyllä! Vivukselle asiakasprofiilin luominen ja lainan hakeminen ovat maksuttomia sinulle. Lainatarjouksen saatuasi saat itse päättää haluatko nostaa lainaa – jos et tee nostoa, et myöskään maksa mistään.

Miten laina maksetaan takaisin?

Vivus laina maksetaan takaisin yhdessä erässä. Lainan maksuaika määräytyy nostamasi lainasumman perusteella ja se on jotain 3-30 vuorokauden väliltä. Saat lainan maksutiedot heti lainasopimuksessasi.

Mikä on lainan korko?

Uusien asiakkaiden ensimmäinen pikalaina on kuluton ja koroton ja sen todellinen vuosikorko on 0 %! Ensilainaa voi saada enintään 400 euroa. Myöhempien lainojen nimelliskorko on 255,44 %.

Esimerkkilaina: lainasumma 2010 €; laina-aika 30 pv; takaisinmaksueriä 1 kpl; luottokorko 422 €; takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 2432 €; vuosikorko 255,44 %; todellinen vuosikorko 916,26 %.

Voinko siirtää lainan eräpäivää?

Kyllä voit! Sinun täytyy vain maksaa eräpäivänsiirtomaksu laskusi eräpäivään mennessä ja voit siirtää eräpäivää. Tarkemmat maksutiedot löydät laskustasi ja asiakasprofiilistasi.

Vivuksella saat käyttöösi oman asiakasprofiilin, josta löydät kaikki lainatietosi ja voit hallinnoida lainaasi. Myös lisälainaa pääset hakemaan oman asiakasprofiilisi kautta. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi myös omassa chatissa.

Vivuksen yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin 9-18, lauantaisin 10-16

Puhelinnumero: 0600 550 750

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Postiosoite: Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki


  • Vivus