Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2000 €

Lainasumma

24 %

Korko alk.

49,77 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 30 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Kokeile Suomen suosituinta Vippiä – Vippi.fi!

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: 100-2000 euroa.
  • Laina-aika: 3-30 kuukautta.
  • Laina maksetaan tilille: keskimäärin vain viidessä minuutissa!
  • Palvelun omistaa Tact Finance Oyj.
  • Kuukausikorko alkaen vain vain 1,99 %!

Joko tunnet asiakkaiden kestosuosikin Vippi.fi:n? Heiltä löytyvä laina on klassinen pikavippi nykyaikaan päivitettynä joustoluottona! Lainassa yhdistyvätkin ainutlaatuisesti pikavipin nopeus ja kulutusluoton reilu takaisinmaksuaika. Muodoltaan tämä luotto on joustotili, joten voit lainata juuri sen verran kuin tarvitset – ja vaikka lisää huomenna!

Mitä sinä tekisit 500 tai 2000 eurolla?

Voit saada vapaaseen käyttöösi oman tililuoton, kuin virtuaalisen luottokortin, joko 500 tai 2000 euron luottorajalla. Mikä parasta, tililuotto on vakuudeton ja sen hakeminen on sinulle täysin maksutonta! Ja jollet tililuottoasi käytä, et myöskään maksa mistään.

Voinko minäkin saada tililuoton?

Todennäköisesti kyllä, jos olet vähintään 18-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi tarvitset henkilökohtaisen pankkitilin ja omat verkkopankkitunnukset lainan hakemista varten.

Kuinka haen lainaa?

Joustoluotoa on helppoa ja nopeaa hakea netistä. Siirry ensin Vippi.fi -lainalaskuriin ja valitse haluamasi lainasumma. Täytä sen jälkeen hakemus loppuun ja tunnistaudu palveluun nettipankkitunnuksillasi. Lopuksi lähetät hakemuksen käsiteltäväksi.

Milloin saan tietää saanko lainaa?

Hakemuksen täytettyäsi saat välittömästi lainapäätöksen! Saat lainatarjouksen aina siis heti hakemuksesi lopussa.

Kuinka pian rahat maksetaan tililleni?

Jos päätät hyväksyä saamasi lainatarjouksen, voit samalla päättää haluatko ensimmäisen nostosi heti tilille vai vasta myöhemmin. Pikanoston valitessasi saat rahat heti tilillesi! Jos haluat voit myös ajoittaa nostosi 6 tunnin tai 48 tunnin päähän.

Minkä suuruisen lainan saan?

Lainan suuruus määräytyy aina yksilöllisesti. Joustoluoton tilirajana on joko 500 tai 2000 euroa Vippi.fi:n tekemän riskiarvion perusteella. Pääsääntöisesti säännölliset tulot ja tasapainoinen talous tarkoittaa aina isompaa lainasummaa, mutta esim. opiskelijakin voi saada lainaa.

Tarvitaanko lainaan takaaja?

Ei tarvita! Vippi.fi -laina on vakuudeton, eikä siihen tarvita myöskään takaajia.

Miten maksan lainani takaisin?

Maksat lainaa takaisin kuukausittain. Voit maksaa pois vaikka koko lainan kerralla, pelkän minimisuorituksen tai jotakin näiden väliltä.

Voinko siirtää laskuni eräpäivää?

Kyllä voit! Vippi.fi:ltä löytyy kattava valikoima elämää helpottavia lisäpalveluja, kuten juuri eräpäivän siirtäminen tai vaikkapa maksuvapaa kuukausi. Löydät lisää tietoa lisäpalveluista MySaldo-palvelussa, jonka saat käyttöösi Vippi.fi-asiakkaana.

Mikä on MySaldo?

MySaldo on Vippi.fi -asiakkaiden oma portaali, josta löydät aina ajankohtaiset lainatietosi laskuista lähtien. Myös kaikki lisäpalvelut ja lisänostot onnistuvat MySaldon kautta!

Milloin voin tehdä uuden noston joustotililtäni?

Milloin vain ja missä vain! Kun joustotililläsi on käyttövaraa, voit tehdä nostoja ihan omaan tahtiisi. Nostit eilen 120 euroa ja tänään tarvitset 100 euroa lisää – onnistuu! Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä nostoja jopa öisin vaikka tekstiviestillä. Siis nostot onnistuvat 24/7!

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy mm. lainasumman ja maksuajan perusteella. Vippi.fi ilmoittaa, että heillä lainan todellinen vuosikorko on min. 49,77 % ja max. 131,66 %.

Vippi.fi yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin 8-18, la ja su 10-18.

Puhelinnumero: 010 219 5500

Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi

Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku


  • vippi.fi
Hae lainaa