Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Surimolta lainaaminen on helppoa ja vaivatonta!

Miltä kuulostaisi laina, johon saat takuulla kuusi maksuvapaata kuukautta, joiden ajankohdan saat itse valita? Surimo mahdollistaa sen sinulle! Lisäksi heillä myös kuukausierät ovat todella pieniä, alkaen vain 20 euroa! Lainaa voit saada 500-4000 euroa kätevänä kertaluottona!

  • Lainasumma: 500-4000 euroa.
  • Rahat maksetaan tilille heti myönteisen lainapäätöksen saatuasi!
  • Ikäraja: 19 vuotta.
  • Laina-aika: 24-36 kuukautta.
  • Saat lainatarjouksen heti näytöllesi!
  • Aina jopa kuusi maksuvapaata kuukautta!

Minkälainen Surimo kertalaina on?

Kertalaina toimii kuin pikavippi – nopeasti ja vaivattomasti! Pikavipistä poiketen kertalaina on kuitenkin varustettu reilulla maksuajalla ja mahdollisuuksilla maksuvapaisiin kuukausiin. Lainasummat kertalainassa alkavat 500 eurosta ja suurin saatavilla oleva laina on 4000 euroa.

Kuinka haen lainaa?

Lainan hakeminen sujuu helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Valitse alkuun haluamasi lainasumma ja täytä sitten hakemukseen pyydetyt henkilötiedot. Hakemuksen lopuksi tunnistaudut vielä online-palveluun käyttäjäksi omien verkkopankkitunnustesi avulla.

Kuka voi saada kertalainan?

Kertalainan voi saada 19-72-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Voit kokeilla saisitko juuri sinä lainaa täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään.

Milloin saan lainapäätöksen?

Saat lainapäätöksen aina heti lainahakemuksen päätteeksi, joten sinun ei tarvitse odotella turhaan! Samassa sähköpostissa on myös jatkomenettelyn ohjeet lainan nostamista varten.

Täytyykö minun toimittaa liitteitä lainahakemuksen yhteydessä?

Yleensä ei! Toisinaan Surimo suorittaa kuitenkin pistotarkastuksia lainanhakijoille, jolloin sinulta saatetaan pyytää esim. viimeisin palkkatodistuksesi tai tiliotteesi muutaman kuukauden ajalta.

Tarvitsenko takaajan lainalleni?

Et tarvitse! Kertalaina on vakuudeton laina, etkä siis tarvitse sille myöskään takaajaa.

Miten nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Rahat maksetaan tilillesi vain muutamassa minuutissa, jos valitset lisämaksullisen pikasiirron maksuvaihtoehdoksi. Pikasiirron hinta on 3 % nostetusta summasta. Jollet halua rahoja tilillesi heti etkä valitse pikasiirtoa, ovat rahat tililläsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Miten maksan lainan takaisin?

Maksat lainaa takaisin kerran kuukaudessa ennalta sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Jo lainaa hakiessasi voit valita laskuille toimitustavan, esim. sähköpostitse ja laskut toimitetaan sinulle kuukausittain. Myös online-palvelusta näet seuraavat 12 erääntyvää laskuasi eräpäivineen.

Kuinka maksuvapaat kuukaudet toimivat?

Maksuvapaan kuukauden voit ottaa käyttöösi kätevän online-palvelun kautta. Kun haluat maksuvapaan kuukauden, muista ilmoittaa siitä vähintään 15 vuorokautta ennen seuraavan laskun eräpäivää. Maksuvapaan pitämisestä peritään hinnaston mukainen käsittelykulu (10€).

Lainaa hakiessasi voit lisäksi itse valita eräpäivän laskuillesi!

Voinko maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti?

Kyllä! Voit lyhentää lainaa enemmänkin tai maksaa sen kokonaan pois ilman lisäkustannuksia. Kannattaa olla yhteydessä vielä asiakaspalveluun ennen maksua, jotta saat varmasti oikean summan maksettavaksesi.

Saanko hakea lainaani korotusta?

Kyllä voit! Hakemukset lainankorotuksesta käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Mikä on lainan korko?

Korko määräytyy mm. maksuajan ja lainan suuruuden mukaan. Lainan nimellinen vuosikorko on 9,0 – 21,0 %.

Tuleeko lainaan muita kuluja?

Lainan nostopalkkio on 15 – 38 % nostetusta luoton summasta ja jos valitset laskujen toimituksen postitse, veloitetaan niistä lisäksi 3,95€ kuukaudessa.

Surimo yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna arkisin kello 9-17.

Puhelinnumero: 010 323 8500

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@surimo.fi

Postiosoite: PL 140, 00531 Helsinki