Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

800 - 6000 €

Lainasumma

%

Korko alk.

%

Tod. vuosikorko alk.

24 - 48 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

SAV-Rahoituksen avulla saat rahaa helposti… vaikka autollasi!

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: 800-6000 euroa.
  • Laina-aika: 24-48 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilillesi: kolmen pankkipäivän kuluessa.
  • SAV-Rahoitus Oyj on kotimainen ajoneuvorahoituksiin erikoistunut rahoitusyhtiö.
  • SAV-Rahoitus kautta voit saada omistamaasi autoa tai moottoripyörää vastaan jopa 6000 euroa lainaa!

Suomalainen SAV-Rahoitus on tuonut markkinoille takuulla kaivatun lainavaihtoehdon: voit saada heiltä laina autoasi vastaan jopa 50% ajoneuvosi markkina-arvosta. Olit sitten onnellinen moottoripyörän omistaja tai vannoutunut farmarikuski, löytyy varmasti sinullekin sopiva lainavaihtoehto!

Miksi et hyödyntäisi ajoneuvosi arvoa?

Omistat jo kulkupelin, miksi et hyödyntäisi sitä rahoitusratkaisuna silti ajoneuvoa myymättä? SAV-Rahoitus on takuulla mutkattomampi ja nopeampi lainavalinta kuin tavanomainen pankkikonttori. Kaiken lisäksi aikaa ei tarvitse tuhlata: saat lainapäätöksen päivässä!

Sopisiko SAV-Rahoitus minullekin?

Kyllä, mikäli omistat ajoneuvon, jonka markkina-arvo tällä hetkellä on vähintään 1600 euroa. Sinun tulee olla yksin ajoneuvon omistaja lainan saadaksesi. Tämän lisäksi sinun tulee toki olla myös ainakin 18-vuotias ja luottotietojesi pitää olla kunnossa. Lisäksi hakijoilta edellytetään säännöllisiä tuloja ja osoitteen tulee olla vakituisesti Suomessa.

Kuinka haen lainaa?

Lainaa pääset hakemaan helposti netissä. Pääset täyttämään lainahakemuksen nettisivujen kautta. Hakemuksessa kerrot mm. ajoneuvosi tiedot ja haluamasi lainasumman laina-aikoineen. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksuton!

Milloin laina maksetaan tililleni?

Saat ensin lainapäätöksen, joka toimii myös lainatarjouksena. Saat tarjouksen noin päivässä hakemuksestasi ja seuraavana päivänä postitat saamasi sopimuksen takaisin, joten rahat ovat tililläsi keskimäärin kolmen päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Kuinka suuren lainasumman saan?

Voit saada lainaa jopa 50 % auton tai moottoripyörän arvosta. Ajoneuvon tulee olla katsastettu, verot maksettu ja vakuutukset voimassa

Voinko saada lainaa, jos autoni on vielä rahoitusyhtiön rahoittama?

Tässä tapauksessa et voi saada lainaa, sillä et ole auton omistaja vaan haltija. Myöskään työsuhdeautoja vastaan lainaa ei voi saada.

Miten maksan lainan takaisin?

Maksat lainaa takaisin kuukausittain ennalta sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Viitenumero on koko laina-ajan sama, joten voit maksaa vapaasti myös ylimääräisiä maksuja tai vaikka koko luoton kerralla.

Entä jos en pysty maksamaan lainaani?

Sinun on lainaa ottaessasi mahdollista ottaa lainallesi vakuutus, joka turvaa tilanteet, jolloin maksaminen vaikeutuu (esim. työttömäksi jääminen). Vaikka et olisi ottanutkaan lainallesi vakuutusta, on sinun todella järkevää ottaa yhteyttä SAV-Rahoitukseen ja sopia maksusuunnitelmasta.

Viime kädessä vakuutena toimivaa ajoneuvoasi joudutaan käyttämään velan perimiskeinona, mutta vain siinä tapauksessa, että lainasi jää muuten hoitamatta.

Voinko saada uuden lainan?

Ehdottomasti! Maksettuasi vanhan lainan kokonaisuudessaan takaisin, voit saada uuden lainan. Uutta lainaa varten autosi arvo kuitenkin arvioidaan uudelleen ja lainatarjous tehdään myöntöhetken arvion perusteella.

Mikä on lainan korko SAV-Rahoituksella?

SAV-luoton korko on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttaa lainanhakijan ikä ja tulotaso, ajoneuvon ikä ja luoton määrä suhteessa ajoneuvoon. Korko on siis riskisidonnainen ja korko on kiinteä koko laina-ajan. Löydät tarkat korko- ja muut maksutiedot saamastasi lainatarjouksesta.

SAV-Rahoituksen yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin 10-16

Puhelinnumero: 09 3299 3200

Sähköposti: asiakaspalvelu@savrahoitus.fi

Postiosoite: Mikonkatu 8, 00100 Helsinki


Hae lainaa