Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 10 000 €

Lainasumma

%

Korko alk.

12 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 80 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Pientä vai isoa lainaa – Saldolta löytyy molemmat!

Saldo tarjoaa kaksi erilaista ja suosittua lainamuotoa: 500-2000 euron Joustoluoton ja 1000 – 10 000 euron kulutusluoton. Molempiin lainoihin kuuluu aina reilu maksuaika ja maltillinen korko. Saldon kautta saat siis luotettavaa lainaa yli 10 vuoden kokemuksella.

  • Lainasumma: Joustoluotossa 500-2000 euroa, Kulutusluotossa: 1000 – 10 000 euroa.
  • Kuukausikorko on alkaen vain 1,99 % kuukaudessa!
  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Laina-aika: Joustoluotossa 3-30 kuukautta, Kulutusluotossa 12-80 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilille muutamassa minuutissa!
  • Saat lainapäätöksen heti näytöllesi!

Kumpi lainamuoto minun kannattaa valita?

Mieti ensin kuinka paljon tarvitset lainaa. Jos lainantarpeesi on enemmän kuin 2000 euroa kerralla, kannattaa sinun ehdottomasti valita kulutusluotto. Toisaalta jos et ole ihan varma lainantarpeesi suuruudesta, voi Joustoluotto juuri joustavuutensa vuoksi olla paras valinta sinulle!

Miten Joustoluotto toimii?

Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti. Voit siis saamasi luottorajan puitteissa tehdä nostoja aina, kun haluat. Nostoja Joustoluotolta voit tehdä milloin ja missä vain! Ja jollet tee nostoja, on Joustoluotto sinulle täysin maksuton.

Kuka voi saada lainaa Saldolta?

Lainaa saadakseen hakijan pitää olla täysi-ikäinen, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa. Taloutesi tulee olla sellaisessa kunnossa, että voit realistisesti maksaa lainan takaisin. Lisäksi hakuprosessia varten tarvitset verkkopankkitunnukset kotimaiseen pankkiin.

Kuinka haen lainaa?

Lainan hakeminen sujuu täysin verkossa. Kun olet valinnut sopivan lainamuodon, klikkaa vain ”hae lainaa” –painiketta ja aloita lainahakemuksen täyttäminen valitsemalla ensin haluamasi lainasumma. Tunnistaudu sitten palveluun verkkopankkitunnuksilla ja lähetä hakemus.

Milloin saan lainapäätöksen?

Saat lainapäätöksen muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täytettyäsi!

Milloin rahat maksetaan tililleni?

Voit itse vaikuttaa rahojen maksuaikaan ajastamalla siirron. Rahat voidaan siirtää tilillesi lainapäätöksen yhteydessä muutamassa minuutissa tai 6 tai 48 tunnin kuluttua lainapäätöksestä. Jos valitset lainasi maksuun pikasiirto vaihtoehdon, maksaa se lainasummasta riippuen 3,50 – 4,50 € + 3,90 – 4,90 % / noston määrä.

Voinko tehdä heti uuden noston?

Kyllä! Kun käytössäsi on joustoluotto, voit tehdä nostoja milloin ja missä vain oman luottorajasi puitteissa. Nostitko eilen satasen ja tarvitset tänään toisen? Onnistuu! Maksaessasi joustoluottoa takaisin, vapautuu käyttöösi jälleen lisää saldoa!

Kuinka maksan lainan takaisin?

Maksat lainaa takaisin kuukausittain. Kulutusluotossa maksut tapahtuvat ennalta sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Joustoluotossa voit maksaa vaikka koko lainan kerralla takaisin tai maksaa vain minimilyhennyksen. Laskut saapuvat sinulle kerran kuussa.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy mm. lainasumman ja –ajan perusteella. Joustoluotossa lainan todellinen vuosikorko on jotain 49,77 % -131,66 % väliltä. Kulutusluotossa todellinen vuosikorko taas on jotain 12,00 % – 150,60 % väliltä.

Tuleeko lainaan muita kuluja?

Muut kulut riippuvat valitsemistasi lisäpalveluista. Ajantasaiset hintatiedot esim. Joustoluotolle löydät täältä.

Voinko pitää maksuvapaan kuukauden?

Kyllä voit! Maksuvapaata kuukautta voit hakea MySaldo-nettipalvelun kautta, josta näet myös aina ajankohtaiset lainatietosi.

Saldo yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin kello 7-21, viikonloppuisin kello 9-18.

Puhelinnumero: 010 219 5500

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@saldo.com

Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

 


Hae lainaa