Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae Risicum lainaa 100-5000 euroa!

Risicum tarjoaa uusille asiakkaille tällä hetkellä tutustumistarjouksena jopa 300 euroa kulutonta ensilainaa! Saat itse valita eräpäivän lainasi laskuihin ja lainan hakeminen sujuu vain muutamassa minuutissa! Fiksun joustolainan avulla voit tehdä lainastasi nostoja juuri silloin, kun tarvitset.

  • Lainasumma: 100-5000 euroa joustoluoton muodossa.
  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainapäätöksen saat heti!
  • Laina-aika: 3-51 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilille vain minuuteissa!
  • Hae lainaa nyt, saat ensimmäiset 300 euroa korkokuluitta!

Minkälainen Risicum-laina on?

Laina on muodoltaan tililuotto, joka tarkoittaa, että laina on kuin virtuaalinen luottokortti. Voit tehdä oman luottorajasi puitteissa nostoja aina, kun haluat! Joustoluoton lisäksi Risicumilta voi saada myös 500€, 750€ ja 1000 € suuruisia kulutusluottoja 12 kuukauden maksuajalla.

Kuinka haen lainaa?

Lainan hakeminen sujuu todella nopeasti ja helposti! Valitse ensin haluamasi lainasumma ja eräpäivä lainasi maksuille. Tunnistaudu sitten järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi ja täytä pyydetyt henkilötietosi hakulomakkeelle ja lopuksi lähetä lomake.

Vinkki: Jos käytät Instantor-palvelua tulojesi varmentamiseen, saat lainapäätöksen heti näytöllesi ja vältyt liitteiden toimittamiselta!

Voisinko minäkin saada lainaa?

Lainaa saadakseen hakijan tulee olla 20-75-vuotias, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi henkilöllisyyden todistamista varten tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Jos käytät Instantor-työkalua tulotietojesi varmentamiseen, voit saada lainapäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi. Sinulla on myös mahdollisuus varmentaa tulosi muilla tavoin.

Mikä on Instantor-varmennus?

Instantor luo lainanhakijasta nopeasti luottoarvion. Instantor tarkastaa, että antamasi tulotiedot täsmäävät pankkitilisi todellisen tilanteen kanssa ja että sinulla on tarvittava takaisinmaksukyky lainan saadaksesi. Instantorin käyttö on sinulle täysin maksutonta!

Mitä liitteitä minun täytyy lähettää?

Jos päätät varmentaa tulosi muilla tavoin kuin Instantorilla, sinun täytyy toimittaa kopio palkkakuitistasi tai tiliotteesi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Jos olet yrittäjä, pyydetään sinulta verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä.

Tarvitsenko takaajan lainalleni?

Et tarvitse! Risicumin lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä siis tarvitse niille myös takaajaa.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Rahat siirretään myönteisen lainapäätöksen saatuasi tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina (eli arkisin kello 7-22 ja viikonloppuisin kello 9-21). Rahat siirtyvät reaaliaikaisesti tilillesi, jos pankkisi on Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai Paikallisosuuspankit, muihin pankkeihin siirrot kestävät 1-2 pankkipäivää.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Sinulla on oikeastaan kolme tapaa maksaa laina takaisin: voit maksaa koko lainan kerralla pois, minimierissä kuukausittain tai jotain näiden kahden väliltä. Erityisesti, jos olet ottanut 300 euron korkokuluttoman ensilainan, kannattaa laina maksaa kerralla takaisin, jotta pääset nauttimaan ”ilmaisesta” lainasta. Laskut lainastasi saat aina kerran kuukaudessa.

Mitä on kuluton ensilaina?

Kuluton ensilaina tarkoittaa lainaa, johon ei lainasumman lisäksi lisätä muita kuluja, kuten korkoa tai nostopalkkiota. Jos lainaat siis 300 euroa, maksat takaisin vain 300 euroa. Jotta kuluton laina pysyisi korkokuluttomana, täytyy se maksaa kokonaisuudessaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää tai lainaan aletaan laskea korkoa. Saat korotonta maksuaikaa ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää!

Milloin voin tehdä uuden noston lainastani?

Kun käytössäsi on Risicum Joustolaina, voit tehdä nostoja aina milloin ja missä vain oman luottorajasi puitteissa. Kun maksat lainaasi takaisin, vapautuu sinulle myös käyttöön lisää rahaa. Voit siis tehdä uuden noston vaikka heti seuraavana päivänä.

Mikä on lainan korko?

Korko riippuu mm. lainasummastasi. Joustolainan vuotuinen nimelliskorko 29 % – 39 % ja todellinen vuosikorko enintään 77,16 %.

Onko lainassa muita kuluja?

Lainasta veloitetaan lisäksi nostopalkkio 12,5 %, laskutuslisä 4,90€.

Risicum yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin kello 7-22 ja viikonloppuisin kello 9-21.

Puhelinnumero: 0200 90900

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@risicum.fi

Postiosoite: Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku