Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Pikavippi.fi on lopettanut toimintanta. Kulutusluottohaku.fi suosittelee Credit24.fi

Pikavippi.fi palvelut

Pikavippi.fi palvelun luotonantaja on suomalaisessa omistuksessa oleva yksityisyritys nimeltä OPR-Vakuus Oy, ja se myöntää nopeita luottoja asiakkailleen ilman vakuuksia tai takaajia. Lainoja mainostetaan elämän yllättäviin rahantarpeisiin. Lainojen käyttötarkoitusta ei ole tarpeen kertoa lainanantajalle. Pikavippi.fi korostaa olevansa vastuunsa tunteva ja luotettava lainojen antaja, jonka verkkopalvelu on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. SMS-mainontaa ei harrasteta. Lainoja on mahdollista saada aina 50 eurosta 1000 euroon saakka. Erillisiä kulutusluottoja myönnetään 400 eurosta 2500 euroon asti. Maksuaika voi vaihdella 7 päivästä aina puoleen vuoteen saakka, kun kyse on pikalainasta. Kulutusluoton takaisinmaksuaika voi olla jopa 36 kuukautta. Oman ilmoituksensa mukaan palvelu on myöntänyt erilaisia lainoja jo yli 200000 henkilölle Suomessa.

Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen sekä Suomen kansalainen. Käytössä on lisäksi oltava oma matkapuhelinliittymä. Yli 18-vuotiaat voivat hakea maksimissaan 300 euron lainaa. 21-vuotiaat ja vanhemmat voivat hakea sitä suurempia lainoja. Lainahakemuksen yhteydessä tarkistetaan aina luotto- ja henkilötiedot. Lainan hakeminen tapahtuu ensikädessä verkkohakemuksella, jonka yhteydessä tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainoja voi hakea matkapuhelimella käyttäen henkilökohtaista pin-koodia, jonka asiakas saa rekisteröityessään verkkopalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä aamukahdeksasta iltakymmeneen asti. Lainan hakeminen ei maksa mitään. Lainan takaisinmaksu tapahtuu laskuilla, jotka lähetetään lainanottajalle. Asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 020 7412030 ma-pe 09:00-20:00. Kontaktia voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@pikavippi.fi.

Lainan kulut

Jokaiselle lainalle tulee hinnaston mukaiset toimituskulut. Näiden määrä selviää aina myös itse lainasopimuksesta. Jos lainanottaja maksaa 14 päivän maksuohjelman omaavan lainan kokonaan alle seitsemässä päivässä, voi hän saada niin sanotun nopean maksajan alennuksen. Esimerkiksi 1000 euron suuruinen, 6 kuukauden maksuajan omaava laina saa todelliseksi vuosikorokseen 151,24 %. Mikäli lainan maksamisessa tapahtuu viivästyksiä, veloitetaan erikseen viivästyskorkoa, sekä veloitetaan 5 euroa per lähetetty maksuhuomautus.


  • Pikavippi.fi