Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ostosraha lainaa heti tilille jopa 400 – 10 000 euroa !

  • Ikäraja: 400 euron lainaan ikäraja on 20 vuotta, 400 – 10 000 euron lainaan ikäraja on 21 vuotta.
  • Lainasumma: 400 – 10 000 euroa.
  • Laina-aika: 12-96 kuukautta.
  • Laina maksetaan tilille vain minuuteissa palvelun aukioloaikana.
  • Ostosrahan omistaa OPR-Vakuus Oy.

Etsitkö yli 5000 euron nopeaa lainaa? Vastaus löytyy Ostosrahalta! Ostosraha maksaa lainoja ympäri vuoden joka päivä kello 8-22 välisenä aikana ja voit saada rahat tilillesi vain minuuteissa! Reilu maksuaika takaa edulliset kuukausierät ilman stressiä.

Ostosrahalta saat huippupalvelua luottamuksellisesti

Jo vuodesta 2005 toiminut Ostosraha on todellinen rahoitusalan asiantuntija, saat rahoillesi laadukasta vastinetta Ostosrahan valitsemalla. Kyseessä on myös melko edullinen kulutusluotto vakuudettomaksi lainaksi, todellinen vuosikorko lainalle on enintään 49,93 %!

Voisinko minäkin saada lainaa?

Riippuu hieman kuinka suurta lainaa haet. 400 euron lainoja voivat saada jo 20-vuotiaat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten hakijalla täytyy myös olla käytössään oma pankkitili ja matkapuhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Suurempia lainoja varten hakijoiden täytyy olla ainakin 21-vuotiaita.

Voit lainahakemuksen täyttämällä kokeilla täysin ilmaiseksi saisitko sinäkin lainaa!

Miten haen lainaa?

Luo ensiksi käyttäjätunnukset itsellesi Ostosrahan sivuilla. Tarvitset profiiliasi varten tunnistautumiseen myös nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Sitten vain täytät hakemukseen kysytyt tiedot ja voit lähettää hakemuksen! Puhelinnumerosi varmistetaan vielä turvakoodin avulla.

Milloin saan lainapäätöksen?

Saat lainapäätöksen yleensä noin 15 minuutissa hakemuksen jättämisestä Ostosrahalle. Saat lainapäätöksen tekstiviestinä puhelimeesi!

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi heti! Ostosraha tekee ajantasaisia tilisiirtoja päivittäin kello 8.00-22.00. Myönnetty laina on viiveettä tililläsi käyttäessäsi Aktia Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin tai Säästöpankin tiliä. Muihin pankkeihin siirrossa menee 1-2 arkipäivää.

Onko Ostosraha laina vakuudeton?

Kyllä! Ostosraha on täysin vakuudeton laina, eikä sitä varten tarvita takaajia.

Voinko korottaa lainaani?

Kyllä voit! Sinun on mahdollista korottaa jo saamaasi lainaa aina 10 000 euroon asti. Mikäli olet hoitanut olemassa olevan lainasi takaisinmaksun tähän saakka moitteettomasti ja maksanut 6 kpl lyhennyksiä tai 30 % lainan pääomasta, sinulla on mahdollisuus hakea nykyiseen lainaasi korotusta.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti kerran kuukaudessa. Ensimmäinen lasku erääntyy noin kuukauden kuluttua luoton myöntämispäivästä. Lasku toimitetaan sinulle kaksi viikkoa ennen eräpäivää ja eräpäivä on sama kuukausittain.

Voinko saada maksuvapaan kuukauden?

Kyllä voit! Maksuvapaata voit hakea OPR-Online-palvelussa. Käytettävissäsi on laina-aikana 1-3 maksuvapaata kuukautta.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy laina-ajan ja lainasumman perusteella. Todellinen vuosikorko Ostosrahan lainassa on enintään 49,93 % ja se kattaa siis kaikki korot ja kulut.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma-pe klo 9-18

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Puhelinnumero: 020 741 2030

Postiosoite: OPR-Vakuus Oy/Ostosraha asiakaspalvelu, Lautatarhankatu 8 B, 00580 HELSINKI

 


  • Ostosraha