Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

50 - 2100 €

Lainasumma

49 %

Korko alk.

70,47 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 31 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

OK Money tarjoaa reilun lainadiilin!

  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 2100 euroa joustolimiitin muodossa.
  • Laina-aika: 3-31 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilille: samana päivänä.
  • Lyhennys on aina 130 euroa kuukaudessa!
  • OK Money on osa DFC Nordic Oy:tä.

OK Money joustoluotto on sarjassaan ainutlaatuinen: heillä ei ole lainkaan nostokuluja ja lainaa maksat takaisin aina 130 euron tasaerissä! Tililuottoa voit saada 2100 euron luottorajalla aina oman tarpeesi mukaan käytettäväksi. Voiko lainaaminen olla helpompaa!

Parempi kuin pikavippi

Joustolimiitti on juuri joustavuutensa vuoksi perinteistä pikavippiä fiksumpi valinta. Selkeät ehdot ja reilu hinnoittelu takaa onnistuneen lainakokemuksen. OK Moneylla voit itse valita eräpäiväsi ja mikäli et lainaa nosta, et joudu myöskään tililuotostasi mitään maksamaan! OK Money tililuotto on siis varsin järkevä vararahasto, kuin toinen pankkitili!

Kuka voi saada OK Money lainaa?

Lainaa voivat saada vähintään 20-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitaan myös omat nettipankkitunnukset ja henkilökohtainen pankkitili.

Kuinka joustolimiitti toimii?

OK Limiitti toimii ikään kuin sähköinen luottokortti. Saat käyttöösi oman tililuoton, jonka luottoraja on 2100 euroa. Tililuotolta voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan ja miniminosto on 50 euroa. Voit siis nostaa luottotililtäsi vaikka 200 euroa ja käyttöösi jää vielä 1900 euroa. Lainaa takaisin maksaessasi, vapautuu sinulle taas lainaa uudelleen käytettäväksi.

Miten haen OK Money lainaa?

Todella helposti ja koko hakuprosessi sujuu netissä! Suuntaa ensin nettisivulle ja valitse aluksi haluamasi lainasumma. Tämän jälkeen sinun tulee tunnistautua palveluun sähköisesti ja täyttää hakemukseen pyydetyt tiedot sekä hyväksyä lainaehdot. Saat alustavan lainapäätöksen heti!

Täytyykö minun lähettää liitteitä OK Moneylle?

Voit itse valita haluatko käyttää turvallista ja ilmaista Instantor-työkalua hakemuksen yhteydessä vai toimittaa kopion palkkakuitistasi tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Sinun ei siis ole välttämättä tarpeen toimittaa liitteitä. Löydät enemmän tietoa Instantor-tarkastuksesta täältä: https://www.instantor.com/.

Milloin rahat maksetaan tililleni?

OK Money tekee rahasiirtoja joka päivä. Tavanomaisesti saat rahat tilillesi jo samana päivänä, kun hakemuksen jätät. OK Money tekee rahasiirtoja arkisin kello 7-22 ja viikonloppuisin kello 9-21. Hakemuksen voit toki jättää vaikka yöllä ja se käsitellään heti lainapalvelun avautuessa.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Maksat lainaa takaisin käytön mukaan kerran kuukaudessa. Heti lainaa hakiessasi saat valita laskutuksen eräpäivän ja takaisinmaksun erä on jo etukäteen tiedossasi: aina 130 euroa (paitsi jos lainaamasi summa on pienempi kuin 130 euroa). Voit maksaa lainaa myös minimilyhennystä enemmän ja viitenumero pysyy samana koko laina-ajan.

Mikä on lainan korko?

OK Money lainan vuotuinen nimelliskorko on 49 %. OK Money ei peri sinulta erillistä nostopalkkiota nostetuista summista!

Esimerkkilaina: 1600 €, laina-aika 19 kuukautta, vuotuinen nimelliskorko 49 %, laskutuslisä 6,90€/lasku, kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus lainalle on 2 458,44 €.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: ma-pe 7-22 la-su 9-21

Sähköposti: asiakaspalvelu@okmoney.fi

Puhelinnumero: 020 764 1440

Postiosoite: Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku

 


  • OK Money
Hae lainaa