Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Esittelyssä takuulla nopea laina: Nopsalaina!

  • Ikäraja: 22 vuotta.
  • Lainasumma: 2000 – 40 000 euroa!
  • Laina-aika: 6-120 kuukautta.
  • Saat lainan tilillesi: heti tilille hakemuksen hyväksymisen jälkeen!
  • Nopsalainan omistaa: Bigbank.
  • Lainan korko alkaen vain 8,9 %!

Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa ehdottomasti tutustua Nopsalaina palveluun! Nimensäkin mukaisesti tämä ainutlaatuisen nopea lainanmyöntäjä tarjoaa kulutusluottoa vaihteleviin tarpeisiin. Lainaa voit saada peräti 2000 – 40 000 euroa ja lainan takaisinmaksuaikakin on varsin kohtuullinen.

Hae lainaa yksin tai yhdessä!

Yksin hakiessakin lainaa voit saada huikeat 15 000 euroa. Jos kuitenkin mielit saada suuremman summan, täytyy sinun pyytää mukaan rinnakkaishakija. Rinnakkaishakijaksi voit ottaa vaikka avopuolison tai jonkun muun läheisen. Rinnakkaishakijan kanssa lainaa voi saada aina 40 000 euroon asti!

Kenelle Nopsalaina sopii?

Lainaa voivat saada vähintään 22-vuotiaat, raha-asiansa mallikkaasti (ilman maksuhäiriömerkintöjä) hoitaneet henkilöt, joiden nettotulot ovat edeltävinä kuukausina olleet vähintään 1200 euroa kuussa. Myös mahdollisen rinnakkaishakijan tulee täyttää nämä samat kriteerit.

Kuinka haen lainaa?

Ilmaiseksi ja vain parilla klikkauksella netissä!

Täytä alkuun Nopsalainan maksuttomaan lainahakemukseen haluamasi lainasumma maksuaikoineen ja täydennä hakemukseen henkilötietosi. Tämän vaiheen jälkeen sinulta kysytään taloustietojasi eli palkka- tai eläketulojesi suuruutta. Sitten pääsetkin vahvistamaan ja lähettämään hakemuksesi.

Mitä liitteitä minun täytyy toimittaa?

Nopsalaina pyytää sinua lähettämään palkkakuittisi eli tositteet viimeisten kolmen kuukauden tuloistasi. Jos olet yrittäjä, sinun täytyy toimittaa henkilökohtainen verotuspäätös kääntöpuolineen ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Kaikki liitteet voit toimittaa kätevästi sähköpostitse Nopsalainalle.

Onko Nopsalaina vakuudeton?

Ehdottomasti! Kyseessä on vakuudeton laina, jolle et tarvitse myöskään takaajaa. Myös lainan hakeminen on sinulle täysin maksutonta.

Kuinka pian saan lainapäätöksen?

Nopsalaina ilmoittaa sinulle alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi, joten sinun ei tarvitse turhaan odotella vastausta. Voit nopeuttaa itse lainaprosessia toimittamalla pyydetyt liitteet heti.

Kuinka pian Nopsalaina maksaa rahat tililleni?

Laina maksetaan heti tilillesi, kun olet toimittanut vaaditut liitteet ja allekirjoittanut lainasopimuksen. Suurimpaan osaan pankeista rahat siirtyvät tilille vielä saman päivän aikana!

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin ennalta määrättyjen kuukausierien mukaisesti, siis maksu on kerran kuussa eräpäivään mennessä. Nopsalaina lähettää sinulle laskut kuukausittain aina noin 14 vuorokautta ennen eräpäivää.

Mikä on lainan korko?

Korko alkaa vain 8,9 %:sta, joten kyseessä on todellakin edullinen laina. Korko määräytyy kuitenkin aina yksilöllisesti, joten oman korkosi näet heti lainatarjouksesta!

Esimerkkilaina: lainasumma 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 14,26%. Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 8 026 €.

Nopsalaina yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: ma-pe klo 9-17

Puhelinnumero: 09 4259 9691

Sähköposti: info@nopsalaina.fi

Postiosoite: PL 334, 00101 Helsinki