Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

500 - 50 000 €

Lainasumma

8 %

Korko alk.

10,47 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Anna Lendon kilpailuttaa laina puolestasi!

Oletko etsimässä nopeaa lainaa netistä? Jos vaihtoehtojen selailu ja kymmenien lainaehtojen vertailu alkaa puuduttaa, kannattaa kääntyä lainanvälittäjän puoleen! Lendo lainanvälittäjää käyttämällä voit tavoittaa yhdellä hakemuksella lukuisia lainanmyöntäjiä.

Säästä aikaa ja selvää rahaa!

Kun annat lainanvälittäjän kilpailuttaa kulutusluotot ja pikavipit puolestasi, säästät tuntitolkulla omaa aikaasi. Lendon kautta voit saada lainaa huikeat 500 – 50 000 euroa! Tämän välittäjän kautta saamasi laina on takuulla reilu ja maksuaikaakin voit saada 1-15 vuotta.

Lendo lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 500 – 50 000 euroa.
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.

Miksi käyttäisin lainanvälittäjää?

Lainanvälittäjää käyttämällä pääset helposti vertailemaan saamiasi tarjouksia. Valjastat välittäjää käyttämällä rahoitusalan ammattilaiset palvelukseesi kilpailuttamaan juuri sinulle sopivinta lainaa! Täyttämällä vain yhden hakemuksen tavoitat monta lainanmyöntäjää ja voit vain odotella tarjouksia.

Saat aina itse valita parhaan vaihtoehdon saamistasi tarjouksista, eivätkä saamasi tarjoukset velvoita sinua mihinkään. Kaiken lisäksi Lendon käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!

Kuinka lainanvälitys toimii?

Täytät lainahakemuksen normaaliin tapaan kertoen haluamasi lainasumman laina-aikoineen, sekä annat pyydetyt henkilötiedot. Sitten vain lähetät hakemuksen. Toisin kuin tavallisissa lainoissa, nyt hakemuksesi lähtee edelleen lukuisille eri lainantarjoajille. Saat parhaimmillaan tarjouksia jo minuuteissa! Valitse sitten saamistasi tarjouksista paras ja allekirjoita lainasopimus, niin laina on pian tililläsi!

Kuka voi saada lainaa Lendon kautta?

Koska Lendo tekee yhteistyötä niin monen eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, vaihtelevat ehdot hieman lainanmyöntäjän mukaan. Pääsääntöisesti lainaa voivat kuitenkin saada vähintään 20-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Tarvitset hakuprosessia varten myös oman matkapuhelinliittymän, toimivan sähköpostiosoitteen sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi.

Minkälaista lainaa voin hakea lainanvälittäjän kautta?

Ihan mitä hyvänsä! Olit sitten remontoimassa keittiötä tai hankkimassa uutta autoa, sopii tämä lainanvälittäjä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Mikä parasta, kaikki välitetyt lainat ovat täysin vakuudettomia! Muistathan, että lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita sinua mihinkään, eikä lainanvälittäjän käyttö maksa sinulle euroakaan. Voit siis vaikka koemielessäkin testata minkälaisia lainatarjouksia saisit!

Hyödynnä rinnakkaishakija ja takaa paras laina!

Myös Lendon kautta lainaa hakiessa, on järkevää pyytää mukaan rinnakkaishakija! Rinnakkaishakija tuo sinulle paremmat lainaehdot: suuremman lainasumman ja pienemmän koron. Voit pyytää rinnakkaishakijaksi ketä vain, joka täyttää samat ehdot kuin päähakijakin.

Miten nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Rahojen siirtyminen riippuu hakemastasi lainasummasta ja valitsemastasi pankista. Parhaimmillaan rahat voit saada jo samana päivänä, kun hakemuksen jätit. Yleisesti ottaen pienemmät lainasummat siirretään tilille suuria mutkattomammin.

Mikä on lainan korko?

Tämän lainanvälittäjän kautta välitetyissä lainoissa korko liikkuu tyypillisesti 8 – 27 % välillä. Korko määräytyy aina yksilöllisesti. Löydät aina tarkemmat lainaehdot maksuaikatietoineen omasta lainatarjouksestasi. Lendo luokin sinulle todella kätevän vertailupohjan lainojen suhteen!

Suosittelemme myös tutustumaan seuraaviin lainanvälittäjiin: Lainavertailija.fi, Etua.fi, Zmarta, Omalaina sekä Rahalaitos.

Lendo yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi

Puhelinnumero: 09 6899 8000

Postiosoite: Keskuskatu 1 B, 00100 HELSINKI


  • Lendo
Hae lainaa