Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Lainastolta löytyy reiluja lainoja!

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: valitsemastasi lainamuodosta riippuen 100-4000 euroa.
  • Laina-aika: Pikalaina: 12 kuukautta ja Joustoluotto: 3-34 kuukautta.
  • Laina maksetaan tilille: noin 15 minuutissa!
  • Lainastolta löytyy monia lainavaihtoehtoja eri tarpeisiin.
  • Uutuus: käyttölainaa voit saada jopa 10 000 euroa!
  • Lainasto on osa GF Money –konsernia.

Kotimaiselta, jo vuodesta 2011 asti toimineelta Lainastolta voit saada lainaa kaikkiin lainatarpeisiisi. Tarvitsetko nopean ja pienen lainan? Onnistuu – vastaus on 100-400 euron pikavippi! Tai ehkäpä haluat hieman suuremman lainan. Tutustu Lainasto Joustoluottoon, jonka luottorajaksi voit saada peräti 3000 euroa! Tätäkin isompia lainoja Lainastolta löytyy: 2000-5000 euron Kulutusluotto ja 2000 – 10 000 euron Käyttölaina.

Kaikki Lainasto lainat ovat nopeita!

Tavanomaiseen pankkilainaan verrattuna Lainasto lainan voit saada todella nopeasti: parhaimmillaan laina maksetaan tilillesi vain muutamassa minuutissa! Mikä parasta, voit tehdä nostoja 24/7 Joustoluottoa käyttäessäsi! Pikalainan etuna taas maltillinen maksuratkaisu: joka toinen kuukausi on sinulle täysin maksuvapaa!

Voisinko minäkin saada lainan?

Lainasto lainojen ikärajat ovat lainatyyppiin sidonnaisia. Voit saada Lainaston pikalainaa tai joustoluoton, jos olet vähintään 18-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa, sekä puhtaat luottotiedot ja oma pankkitili. Kulutusluoton ja Käyttölainan ikäraja on 22 vuotta.

Mikä laina sopii minulle?

Koska Lainasto valikoima on niin laaja, kannattaa sinun alkuun miettiä todellista rahantarvettasi. Suunnittele budjetti ja mieti miten maksat lainan takaisin. Pikalaina on sopivin pieneen ja väliaikaiseen rahantarpeeseen ja takaisinmaksu tapahtuu vain joka toinen kuukausi. Joustoluotto antaa sinulle enemmän liikkumavaraa, jos tarvitsetkin enemmän rahaa – Joustoluotto on sinulle vieläpä maksuton, jos nostoja et tee!

Kuinka haen Lainasto lainaa?

Kun olet tehnyt lainavaihtoehdon suhteen valintasi, tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Syötä tunnistautumisen jälkeen yhteys- ja taloustietosi. Voit vahvistaa tulotietosi Instantoria käyttämällä tai lähettämällä vahvistuksen tuloistasi liitteenä. Pikalainaa hakiessa sinun ei tarvitse toimittaa tulotietoja.

Milloin saan lainapäätöksen?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen loppuun saakka huolellisesti, saat lainapäätöksen viipymättä lainapalvelun aukioloaikoina eli arkisin kello 8–22 ja viikonloppuisin kello 12–20.

Miten nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, maksetaan laina heti tilillesi! Rahojen siirtymisessä menee vain muutama minuutti. Rahat siirtyvät tilillesi viimeistään samana päivänä, jos käytössäsi on Aktian, Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, POP-Pankin tai Säästöpankin tili.

Miten lainaa maksetaan takaisin?

Pikalainaa maksat takaisin joka toinen kuukausi ennalta sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Pikalainassa on siis kuusi maksuerää jaettuna 12 kuukauden ajalle. Joka toinen kuukausi on sinulle täysin maksuvapaa! Joustolimiittiä maksat takaisin käyttösi mukaan kuukausittain. Lasku lähetetään sinulle sopimuksen mukaan kerran kuukaudessa, vähintään 14 vuorokautta ennen eräpäivää.

Maksaako Joustolimiitti minulle jotain, jos en tee nostoja?

Ehdottomasti ei! Joustolimiitin kuin muidenkin lainojen hakuprosessi on sinulle kokonaan maksuton. Jollet tee nostoja Joustolimiitiltäsi, et myöskään maksa mistään!

Mikä on lainan korko?

Lainasto lainojen korot vaihtelevat lainavaihtoehdon mukaan, Pikalainan korko nimelliskorko on 28,6 %, Joustoluoton nimelliskorko on 60 % ja Kulutusluoton nimellinen vuosikorko on 41,16 %. Todellinen vuosikorko määräytyy mm. maksuajan ja lainasumman mukaisesti.

Lainaston yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma–pe 8–22 ja viikonloppuisin 12–20.

Puhelinnumero: 09 427 05044

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Postiosoite: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 TURKU

 


  • Lainasto