Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Pikalainat ja pankkien ulkopuoliset kulutusluotot ovat paras ja ainoa vaihtoehto, jolla saat lainaa heti tilille.

Euroloan

Euroloan tarjoaa 50-5000 euron suuruisia lainoja, jotka kaikki siirretään heti tilille, kun hakemus on hyväksytty. Kun pankkilainaa saa odotella jopa viikkoja, Euroloan kolahtaa kotiin vielä samana päivänä. Lainan hakeminen nettihakemuksella on täysin ilmaista, joten vaikka maksukyky ei olisi ihan parasta a-luokkaa, aina voi yrittää hakea lainaa. Vaikka lainahakemus ei menisikään läpi, kuluja siitä ei koidu.

http://www.euroloan.fi

Ok Money

Ok Money on eräs tunnetuimmista ja luotetuimmista suomalaisista vippifirmoista. Ok Moneylta saa pienlainaa heti tilille aina 1000 euroon saakka. Kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen kansalainen saa lainaa, kunhan tietenkin luottotiedot ovat kunnossa. Ilman luottotietoja lainaa ei saa muualta kuin ehkä kavereilta (jos kaverisi ovat kyllin hölmöjä lainaamaan maksukyvyttömälle).

Risicum

Suomen vippimaailman konkari Risicum tarjoaa lainoja 50 ja 4000 euron välillä. Risicumin pikavipit ovat luotettuja, mutta eivät kylläkään aina kaikkein halvimpia. Heidän isommat kulutusluottonsa eivät myöskään ole halvimpia, mutta ainakin he tarjoavat juuri sen, mitä lupaavat. Kuluja ei piilotella ja hakuprosessi on nopea ja ennalta-arvattava.

Vivus

Vivus on tunnettu ilmaisista ensilainoistaan. Kun on hakemassa heiltä ensimmäistä kertaan pikavippiä, siitä ei makseta korkoa eikä minkään laisia hoito- tai käsittelykuluja. Jos ottaa 50 euron vipin, takaisin maksetaan 50 euroa, ei senttiäkään enempää – kunhan tietenkin maksaa lainan pois ajallaan.

Credit24

Erityisesti pikavippeihin erikoistunut Credit24 on useissa vertailuissa osoittautunut edulliseksi lainafirmaksi. He tarjoavat lainaa välillä 50-3000 euroa. Lyhyellä maksuajalla varustetut pikavipit ja pidempikestoiset suuremmat kulutusluotot molemmat siirtyvät tilille heti, kun lainahakemus on hyväksytty. Lainaa haetaan netin kautta nettipankkitunnuksilla.

Santander

Santander ei tarjoa pikavippejä, vaan kulutusluottoja. Tämä espanjalainen pankkialan jättiläinen on tuonut lainansa myös suomalaisten saatavilla. Santanderin track record on erittäin hyvä ja heidän korkonsa ovat oikein kilpailukykyiset, vaikkakin suomalaisille tarjotut lainat ovat kalliimpia kuin pankkien lainat.

Tutustu myös tähän kattavaan listaan laina-yrityksistä ja asuntolainoista.