Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Mistä lainaa 18 vuotiaalle?

Etsitkö lainaa netistä? Tiesitkö, että jo 18-vuotiaanakin voit saada vakuudetonta lainaa netistä? Vaikka vaihtoehtoja on vähemmän tarjolla, onnistuimme löytämään kolme erinomaista rahoitusratkaisua nuoremmillekin lainaajille! Nämä vaihtoehdot tarjoavat lainaa 18 vuotiaalle! Kaikkien esittelemiemme lainojen hakeminen tapahtuu kokonaan verkossa eli sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi konttorikäynteihin ja turhaan jonotukseen. Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin osoitteessa https://www.lainoja.fi/lainaa-18-vuotiaalle/

Lainaa jopa tuhansia euroja 24/7!

Minkälaisia lainoja 18-vuotiaille sitten on tarjolla? Useimmiten kyseessä ovat kulutusluotot eli kertaluontoiset lainat, joiden lainasummat alkavat satasista aina kymmeniintuhansiin jatkuen. Erityisen fiksua on kiinnittää huomiota maksuajan pituuteen, jotta taloutesi pysyy tasapainossa myös lainan ottamisen jälkeen.

Pääsääntöisesti suurempia lainoja varten myös tulojesi pitäisi olla suuremmat, jotta takaisinmaksukykysi olisi sopiva lainanmaksuun. Toisaalta myös opiskelijakin voi saada lainaa, kunhan summa on maltillinen. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina sinusta yksilöllisen luottokelpoisuusarvion, jonka perusteella lainasumma ja lainan korko päätetään.

Tiesithän, että nettilainoja voit hakea mihin aikaan vain! Kellonajasta riippumatta voit jättää hakemuksesi ja se käsitellään heti palvelun auettua. Jos jätät hakemuksen yöllä, saattavat rahat odottaa tililläsi jo aamulla! Lainsäädännön vuoksi rahasiirtoja ei kuitenkaan tehdä kello 23-7 välisenä aikana.

Voit parantaa lainamahdollisuuksiasi rinnakkaishakijan kanssa!

Koska lainan saaminen 18-vuotiaana voi olla hieman hankalaa, kannattaa mukaan pyytää ehdottomasti rinnakkaishakija, jos vain mahdollista. Rinnakkaishakijan kanssa lainasi on vakaammalla pohjalla, kun lainaa hakee kaksi henkilöä. Simppelisti sanottuna voit saada silloin suuremman lainan pienemmällä korolla! Rinnakkaishakijaksi käy kuka vain, joka täyttää samat lainahakijan kriteerit kuin päähakija. Myös rinnakkaishakija allekirjoittaa lainahakemuksen päähakijan tapaan. Pyydä siis mukaan vaikka ystävä, sisarus tai vanhempasi ja parannat lainamahdollisuuksiasi selvästi!

Lainapäätös heti näytölle!

Kaikki esittelemämme lainat ovat erittäin nopeita saada! Lainapäätöksen saatat saada heti hakemuksen jätettyäsi ja laina maksetaan tilillesi yleensä jo samana päivänä. Varaa siis tilinumerosi ja verkkopankkitunnukset käden ulottuville, niin pääset toteuttamaan unelmasi jo tänään!

Ja mihin lainan sitten saa käyttää? Lainan käyttökohteita rahoituslaitokset eivät kysele ja saat vapaasti päättää mihin lainan käytät. Ehkäpä etsit omaa asuntoa tai haluat saada ajokortin – laina mahdollistaa vaikka molemmat suunnitelmat!

Ota siis hyvä asento ja tutustu seuraaviin huippulainoihin! Parhaassa tapauksessa voit saada lainan vain parissa minuutissa tilillesi!

Blue Finance

Blue Financella lainoissa 18-vuotiaille on peräti kaksi eri vaihtoehtoa. Saat heiltä lainapäätöksen vain kolmessa minuutissa! Pienempi Pikalaina sopii hyvin nopeaa lainaratkaisua etsivälle ja sitä voit saada 100-700 euroa. Pikalainan takaisinmaksu sujuu rennosti kuudessa maksuerässä 360 vuorokauden aikana eli joka toinen kuukausi. Suurempi laina Joustoluotto taas on kuin virtuaalinen luottokorttisi. Joustoluotolta nostoja voit tehdä juuri omaan tahtiisi ja mikä parasta, jollet käytä Joustoluottoa, on se sinulle täysin maksuton! Voit siis hyvinkin pitää Joustoluottoa omana vararahastonasi pahan päivän varalle.

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: Pikalainassa: 100-700 euroa ja Joustoluotossa: 2000 euroa tililuoton muodossa.
  • Laina-aika: Pikalainassa: 360 vuorokautta ja Joustoluotossa: 3-34 kuukautta.

Kuka voi saada lainan?

Lainaa voivat saada 18-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat, oikeustoimikelpoiset henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Sinun täytyy lainaa hakiessasi todentaa henkilöllisyytesi ja sen voit tehdä esim. julkisella matkapuhelinliittymällä, myös verkkopankkitunnukset käyvät palveluun tunnistautumiseen.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Heti saatuasi myönteisen lainapäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoitettuasi, siirretään rahat tilillesi. Keskimäärin lainapäätöksen saamiseen menee hakemuksen jättämisestä muutama minuutti, joten yleensä saat lainan tilille alle vartissa.

Miten maksan lainan takaisin?

Pikalainan takaisin maksaminen sujuu kuudessa kuukausierässä, jotka on jaettu 360 vuorokauden ajalle. Toisin sanoen maksat lainaa takaisin vuoden ajan joka toinen kuukausi. Joustoluotossa takaisinmaksu sujuu kuukausittain ja maksat lainaa aina käytön mukaisesti. Voit Joustoluottoa takaisin maksaessasi maksaa vain minimisuorituksia, koko lainan kerralla tai jotain näiden väliltä.

Saldo

Lainaa jopa 10 000 euroa! Saldolta 18-vuotiaatkin voivat saada huikeita lainoja! Myös Saldo tarjoaa lainaa 18-vuotiaalle kahta eri vaihtoehtoa: Joustoluoton ja Kulutusluoton. Joustoluottoa voit saada näppärän tililuoton muodossa 500-2000 euroa ja Kulutusluottoa kertalainana 1000 – 10 000 euroa. Molempien lainojen osalta haku sujuu ripeästi ja saatkin lainatarjouksen heti näytöllesi!

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: Joustoluotossa: 500-2000 euroa ja Kulutusluotossa: 1000 – 10 000 euroa.
  • Laina-aika: Joustoluotossa: 3-30 kuukautta ja Kulutusluotossa: 12-80 kuukautta.

Voisinko minäkin saada lainaa Saldolta?

Mahdollisesti! Lainaa Saldo.com myöntää vähintään 18-vuotiaille henkilöille, joiden luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa eli julkisia maksuhäiriömerkintöjä sinulla ei saa olla. Myös Saldolta lainaa hakiessasi tarvitset tunnistautumista varten henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Milloin laina siirtyy tililleni?

Saat lainapäätöksen aina heti lainahakemuksen jätettyäsi. Lainaa hakiessasi voit valita lainasi maksuun Pikasiirron, jonka avulla rahat siirretään tilillesi heti! Voit ajastaa siirron tapahtumaan myös myöhemmin joko 6 tai 48 tunnin kuluttua.

Miten laina maksetaan takaisin?

Saldolla takaisinmaksu molemmissa lainoissa tapahtuu kuukausittain. Joustoluotossa lainaa maksat takaisin jälleen käytön mukaisesti. Pienimmillään kuukausittainen takaisinmaksuerä voi olla vain 50 euroa. Kulutusluotossa takaisinmaksu sujuu aina kuukausittaisissa tasaerissä, jotka pysyvät samana koko laina-ajan.

Lainasto

Mukavan kokoisia lainoja 18-vuotiaille tarjoaa kotimainen Lainasto, jonka kautta reilua lainaa voit saadaa 100-3000 euroa, siis kaikkiin tarpeisiin sopivasti. Myös Lainaston laina on muodoltaan Joustoluotto, joten voit tehdä nostoja aina juuri omaan tahtiisi ja maksaessasi lainaa takaisin sinulle vapautuu myös lisää lainaa käyttöösi.

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: 100-3000 euroa tililuoton muodossa.
  • Laina-aika: 3-34 kuukautta.

Kenelle laina sopii?

Lainaston lainaa voivat saada täysikäiset, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten tarvitset suomalaisen pankkitilin ja omat verkkopankkitunnukset.

Milloin saan lainarahat tililleni?

Kun saat hyväksytyn lainapäätöksen, maksetaan lainasi heti tilillesi palvelun aukioloaikana. Jo olemassa olevan Joustoluoton osalta uusien nostojen teko on mahdollista ympäri vuorokauden, voit siis saada rahaa jopa yöllä tilillesi!

Kuinka lainan takaisimaksu tapahtuu?

Lainaa maksetaan takaisin kerran kuussa käytön mukaisesti. Maksuaikaa Lainastolta voi lainalle saada 3-34 kuukautta.