Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 5000 €

Lainasumma

29 %

Korko alk.

77 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 52 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Etsitkö turvallista lainaa netistä – Laina.fi auttaa sinua

Jo kymmenen vuoden vakaalla kokemuksella toimiva Laina.fi tarjoaa monenlaisia lainoja reiluin ehdoin! Etsit sitten joustavaa tililuottoa tai perinteistä kulutusluottoa, löytyy Laina.fi:ltä varmasti sopiva lainavaihtoehto!

Minkälaisia lainoja heiltä löytyy?

Valittavissasi ovat Käyttölaina ja Kertalaina. Käyttölaina on muodoltaan tililuotto eli voit tehdä siltä nostoja oman luottorajasi puitteissa omaan tahtiisi. Käyttöösi voit saada jopa 5000 euron luottorajalla varustetun tililuoton. Kertalaina taas on nimensäkin mukaisesti tavanomainen kertaluotto, jota voit hakea 600-5000 euroa.

Kuka voi saada lainaa?

Molempia lainoja voivat saada 20-75-vuotiaat, raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt. Lainan saamiseksi hakijan luottotietojen täytyy siis olla kunnossa. Voit helposti lainahakemuksen täyttämällä testata saisitko juuri sinä lainaa – lainahakemus on nimittäin täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään!

Miten haen lainaa?

Lainan hakeminen molempien lainatyyppien kohdalla tapahtuu kokonaan verkossa. Täytä siis valitsemasi lainamuodon hakemus osoitteessa Laina.fi ja jää odottamaan vastausta!

Täytyykö minun toimittaa liitteitä lainahakemuksen yhteydessä?

Kyllä, Lainoja.fi pyytää hakijaa lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Kannattaa siis varata todistukset käden ulottuville jo hakemusta täyttäessä, niin saat rahat nopeammin tilillesi!

Ovatko molemmat lainat vakuudettomia?

Kyllä ovat, kumpikin laina on vakuudeton etkä tarvitse lainaa varten takaajaa.

Milloin laina siirretään tililleni?

Kun olet toimittanut pyydetyt liitteet, hyväksynyt ja allekirjoittanut saamasi lainasopimuksen, siirretään laina heti tilillesi. Suurimmassa osassa suomalaisia pankkeja laina on tilillä jo samana päivänä. Siirtoja tehdään arkisin kello 7-22 välillä ja viikonloppuisin kello 9-21.

Kuinka suuren Käyttölainan voin saada?

Käyttölainan suuruus määräytyy oman tulotasosi perusteella. Käyttölainassa on kaksi luottorajaa, joko 600 tai 5000 euron luottoraja.

Mikä on lainan korko?

Käyttölainassa lainan korko riippuu aina nostamastasi lainasummasta ja maksuajasta, enimmillään todellinen vuosikorko on 77,02%. Kertalainan todellinen vuosikorko taas on enintään 49,80%.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Molempia lainoja maksetaan takaisin kuukausittain. Käyttölainassa voit valita haluatko maksaa aina minimilyhennyksen, hieman enemmän vai vaikkapa koko lainan kerralla takaisin. Laskut saat kuukausittain sähköpostiisi.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Käyttölainan takaisinmaksuaika on 3-52 kuukautta nostamastasi lainasummasta riippuen. Kertalainan maksuaika taas on 12-60 kuukautta.

Laina.fi

Laina.fi kuuluu Aurajoki Nordic Oy:lle, joka on yksi Suomen johtavista kulutusluottoja tarjoava yritys. He ovat palveleet jo yli 400.000 suomalaista asiakasta. Aurajoki Nordic Oy:n muita lainatuotteita ovat OK Money sekä Risicum.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 7-22, viikonloppuisin 9-21

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@laina.fi

Puhelinnumero: +358 200 30033

 


  • Laina.fi
Hae lainaa