Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

1000 - 50 000 €

Lainasumma

4,90 %

Korko alk.

14,90 %

Tod. vuosikorko alk.

kk

Laina-aika

23

Ikäraja

Komplett Bank tarjoaa aidosti joustavaa lainaa!

Haluatko itse valita milloin maksat lainasi takaisin? Komplett Bank tekee sen mahdolliseksi. Voit saada Komplett Bankilta lainaa nopeasti ilman mitään määriteltyä laina-aikaa, joten voit maksaa takaisin juuri silloin, kun sinulle sopii! Lainaa voit saada heiltä lainaa 1000-50 000 euroa alkaen vain 4,9% korolla!

Voisinko minäkin saada Komplett Bank lainaa?

Todennäköisesti kyllä, jos olet vähintään 23-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Lisäksi luottotietojesi tulee olla kunnossa lainan saamista varten. Voit pyytää mukaan lainallesi myös rinnakkaishakijan, jonka avulla voit huomattavasti parantaa lainamahdollisuuksiasi!

Kuinka haen lainaa?

Voit hakea lainaa vaivattomasti verkossa lainahakemuksen täyttämällä. Koko lainanhakuprosessi sujuu sähköisesti aina hakemuksesta lainasopimuksen allekirjoitukseen saakka!

Milloin rahat maksetaan tililleni?

Rahat maksetaan tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä! Voit nopeuttaa rahojen saamista täyttämällä hakemuksen mahdollisimman perusteellisesti kaikki kohdat huomioiden.

Tarvitsenko lainalleni takaajan?

Et tarvitse! Kyseessä on vakuudeton laina, joten takaajaa tai vakuuksia et lainan saamiseen tarvitse! Voit kuitenkin ottaa lainahakemukseesi yhteishakijan, jolloin saat varmemmin lainaa!

Kuka sopii lainan yhteishakijaksi?

Yhteishakijaksi käy kuka vain läheisesi, joka täyttää samat kriteerit kuin päälainanhakijakin. Myös yhteishakija allekirjoittaa lainasopimuksen samaan tapaan kuin rinnakkaishakijakin.

Milloin saan lainapäätöksen?

Kun olet jättänyt lainahakemuksen ja tunnistautunut palveluun käyttäjäksi omilla verkkopankkitunnuksillasi, saat heti sähköpostitse vastauksen lainapäätöksestä.

Mikä on lainan korko?

Lainan nimelliskorko on 4,99%-19,9%. Korko määräytyy aina yksilöllisesti ja oman korkoprosenttisi löydät saamastasi lainatarjouksesta. Koron lisäksi lainaan tulevat ainakin seuraavat kulut: tilinhoitopalkkio 5 €/kk ja avausmaksu 95 €.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Komplett Bankilla päätät itse takaisinmaksutahdin. Jollet halua, ei sinun tarvitse lyhentää lainaa vaan voit maksaa vain korot ja kulut. Kun lyhennät lainaa, voit itse päättää, kuinka suurissa erissä sen teet! Lainallasi ei ole siis mitään tiukkaa aikataulua, vaan voit pitää lyhennysvapaita aina, kun haluat!

Voinko saada lainalleni korotuksen?

Komplett Bank suosituin laina on muodoltaan joustoluotto, mikä tarkoittaa sitä, että voit saamasi luottorajan puitteissa nostaa aina lisää lainaa tarpeen mukaan! Jos siis luottorajasi on vaikka 5000 euroa, josta olet nostanut 2000 euroa, on sinulla vielä 3000 euroa käyttövaraa!

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 9-16

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Puhelinnumero: 09 42452288

 


  • Komplett Bank
Hae lainaa