Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Valitse luotettava Halino – lainoja jo vuodesta 1999!

  • Ikäraja: 22 vuotta.
  • Lainasumma: 100-4000 euroa, yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa!
  • Laina-aika: 1-5 vuotta.
  • Rahat maksetaan tilille: samana päivänä.
  • Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina.
  • Saat alustavan lainapäätöksen heti!
  • Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB.

Halino on tunnettu ja vakaa lainanmyöntäjä, jolta voit hakea vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti. Lainaa Halinolta voi saada yksin hakiessa 100-4000 euroa ja jos pyydät mukaan yhteishakijan, voit saada lainaa peräti 6000 euroa! Koko lainanhakuprosessi sujuu mutkattomasti netissä ilman turhaa odottelua!

Lainapäätös heti!

Vaikka Halinon laina on melko suuri, ei sinun silti tarvitse kauaa odotella lainaa hakiessasi. Kun haet lainaa verkossa, saat heti hakemuksen täytettyäsi alustavan lainapäätöksen! Halinon laina on varsin edullinen ja kilpailukykyinen vakuudettomien lainojen markkinoilla, todellisen vuosikoron ollessa vain 29,84 %!

Kuka voi saada Halinon lainaa?

Lainaa saadakseen hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Hakijan luottotietojen täytyy olla puhtaat ja hakijalla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi lainan hakemista varten tarvitset julkisen matkapuhelinliittymän ja nettipankkitunnukset.

Kenet voin ottaa yhteishakijaksi lainaani?

Myös yhteishakijan tulee täyttää päälainanhakijan kanssa samat ehdot. Yhteishakijaksi sopii siis periaatteessa kuka vain, joka ehdot täyttää: voit siis pyytää mukaan vaikka sisarusta, ystävää tai avopuolisoa. Yhteishakija allekirjoittaa lainasopimuksen samalla tavalla kuin päähakijakin.

Mihin käyttötarkoitukseen Halino-lainan voi ottaa?

Kuten Halinon mainoslausekin sanoo, on ”Halino on vakuudeton laina arkeen ja juhlaan”. Voit siis käyttää rahat ihan kuinka itse haluat!

Miten haen lainaa Halinolta?

Siirry alkuun nettisivuille ja täytä ytimekäs lainahakemus. Voit halutessasi ottaa lainallesi myös samalla lainavakuutuksen. Lopuksi hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus. Saat hetkessä vastauksena alustavan lainapäätöksen!

Kuinka hyväksyn lainatarjouksen?

Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin ja sait lainatarjouksen, allekirjoitat lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Myös yhteishakija allekirjoittaa sopimuksen.

Milloin saan rahat tililleni?

Rahat maksetaan, kun Halinon lainakäsittelijä on tehnyt lopulliset tarkistukset. Jos sinulla on käytössäsi Osuuspankin, Nordean tai Danske Bankin tili, maksetaan rahat tilillesi vielä samana päivänä!

Miten laina maksetaan takaisin?

Maksat lainaa takaisin kerran kuukaudessa ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Sinulle toimitetaan laskut kerran kuukaudessa noin 15. päivä.

Voinko saada maksuvapaan kuukauden?

Kyllä voit! Kun olet maksanut Halino-lainaasi vähintään neljä kuukautta ajallaan takaisin, voit käyttää yhden maksuvapaan kuukauden. Sinun on mahdollista saada maksuvapaa kuukausi kaksi kertaa vuodessa. Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Mikä on lainan korko?

Lainan nimelliskorko sama kaikille asiakkaille ja tällä hetkellä 26,40 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko kaikille lainoille 29,84 %. Avausmaksu lainalle on 0 euroa, eikä tilinhoitomaksujakaan Halinolla ole!

Esimerkkilaina: lainasumma 1000 € ja takaisinmaksuaika viisi vuotta, kuukausimaksusi 31 €, lainan kokonaiskulut ovat 1860 €.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma-pe klo 8-16

Sähköposti: info@halino.fi

Puhelinnumero: 010 2171 011

Postiosoite: TF Bank Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki

 


  • Halino