Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Fixura on fiksu tapa saada rahoitusta!

  • Lainasumma: 1000 – 10 000 euroa.
  • Lainamuoto Fixura on vertaislaina eli lainanantajat ovat myös yksityishenkilöitä!
  • Ikäraja: 21 vuotta.
  • Laina-aika: 24-60 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilille heti, kun lainasi kerää pyytämäsi summan!
  • Lainan korko alkaen vain 6 %!

Mitä on vertaislainaaminen?

Vertaislainaamisella tarkoitetaan lainaamisen muotoa, jossa lainanantajina jonkin rahoituslaitoksen sijaan toimivat toiset ihmiset, yksityishenkilöt, kuten sinäkin! Vertaislainaaminen on lainanantajille sijoitus ja sinulle laina: molemmat voittavat! Vertaislainaaminen on siis oikeastaan lainaamisen vanhin muoto.

Kuinka Fixuralta lainaaminen toimii?

Lainaaminen sujuu kuten normaalisti! Alkuun täytät siis nopean lainahakemuksen, jossa kerrot haluamasi lainasumman ja pääset heti tarkastelemaan maksusuunnitelmaa. Hakemuksen jätettyäsi lainallesi aletaan etsiä rahoitusta vertaislainaajilta ja saat lainan tilillesi heti, kun koko lainasumma on kerätty kasaan!

Milloin saan tietää myönnetäänkö minulle lainaa?

Lainapäätöksen ja -tarjouksen saat heti, kun hakemuksesi on käsitelty. Kannattaakin täyttää hakemus mahdollisimman huolellisesti ja liittää pyydetyt tositteet heti mukaan, jotta käsittely sujuu mahdollisimman mutkattomasti! Saamasi lainatarjous ei velvoita tai sido sinua mihinkään, vaan voit miettiä rauhassa tarvitsetko lainaa.

Mitä liitteitä minulta vaaditaan?

Sinulta pyydetään lainahakemuksen yhteydessä pdf-muotoinen tulotosite. Tositteeksi sopii esim. palkkalaskelma, kopio maksupäätöksestä tai kopio viimeisimmästä ja vahvistetusta tilinpäätöksestä.

Kenelle laina voidaan myötää?

Lainan saamista varten hakijan täytyy olla ainakin 21-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää eli luottotietojen on oltava kunnossa. Lisäksi hakijalla tulee olla julkinen matkapuhelinliittymä käytössään, säännölliset palkka- tai eläketulot ja käytössään verkkopankkitunnukset.

Onko laina vakuudeton?

Kyllä! Laina on vakuudeton, eikä sinulla tarvitse olla takaajia lainaa varten.

Kuinka tietojani käsitellään vertaislainaa hakiessani?

Henkilötietosi pidetään salattuina! Lainan saaminen ja hakeminen sujuu täysin anonyymisti eli lainanantajat eivät saa tietoonsa henkilötietojasi, etkä sinä heidän. Fixura hoitaa kaiken lainaprosessiin liittyvän paperityön.

Milloin saan rahat tililleni?

Kun hakemuksesi on käsitelty, se viedään ”markkinapaikalle”, jossa lainanantajat voivat sijoittaa siihen rahaa. Kun koko lainasumma on saatu näin kerättyä, siirretään rahat heti tilillesi. Lainasopimuksen voit allekirjoittaa kätevästi netissä!

Kuinka maksan lainan takaisin?

Lainaa maksat takaisin kerran kuukaudessa ennalta sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Laskut saapuvat sähköpostiisi noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Lainamaksuissa on aina sama viitenumero ja voit milloin vain tehdä ylimääräisiä maksusuorituksia.

Saanko maksaa koko lainan ennenaikaisesti takaisin?

Ehdottomasti saat! Tällaisessa tapauksessa ota ensin yhteyttä Fixura asiakaspalveluun, jotta saat maksettavaksesi oikean summan, etkä maksa liikaa. Sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja eikä korkoa jäljellä olevalta laina-ajalta.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siihen vaikuttaa mm. se kuinka suuri kulutusluotto on. Todellinen vuosikorko lainalla vaihtelee 14,99% – 50,00% välillä.

Voinko hakea Fixuralta enemmän lainaa, vaikka minulla on jo laina heillä?

Kyllä voit! Kun olet maksanut olemassa olevaa lainaasi vähintään kolme kuukautta, voit hakea uuden lainan (eli lisää lainaa). Enimmillään sinulla voi olla kolme avointa lainaa heille ja yhteenlaskettu lainasumma enintään 10 000 euroa.

Voinko pitää maksuvapaan kuukauden lainastani?

Tätä mahdollisuutta Fixuralla ei valitettavasti ole, vaan lainaa on maksettava joka kuukausi. Jos sinulle tulee yllättäviä vaikeuksia takasinmaksun suhteen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluun, jotta asiasi voidaan järjestellä kuntoon!

Fixura yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: chat-asiakaspalvelu ja puhelinpalvelu.

Puhelinnumero: 020 7344 530

Sähköpostiosoite: info@fixura.fi

Postiosoite: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa


  • Fixura