Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2000 €

Lainasumma

103 %

Korko alk.

216 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 57 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Tartu Ferratumin uuden asiakkaan tutustumistarjoukseen ja säästä selvää rahaa!

  • Ikäraja: 21 vuotta, Plus- ja Prime-lainoissa ikäraja on 25 vuotta.
  • Lainasumma: 1-2000 euroa.
  • Laina-aika: 3-50 kuukautta.
  • Laina maksetaan tilillesi vain muutamassa minuutissa!
  • Jatkuva luotto on käytössäsi 24h!

Täyden palvelun Ferratum hemmottelee uusia asiakkaitaan nyt ohittamattoman lainatarjouksen muodossa. Voit saada käyttöösi 2000 euron luottorajalla varustetun tililuoton vain muutamassa minuutissa. Uutena asiakkaana lainasi on sinulle täysin koroton ja kuluton 30 vuorokauden ajan, etkä joudu maksamaan edes nostokuluja!

Lainaa jopa yli 15 000 euroa!

Suurempaan lainantarpeeseen Ferratumilta löytyy jopa 20 000 euron Prime-laina! Hieman Primea pienempi vaihtoehto on 2050-5000 euron Plus-laina. Tässä esittelyssä tutustumme kuitenkin pääasiassa lainoista suosituimpaan eli Ferratum Joustavaan!

Näin haet Ferratum-lainan!

Valitse lainasumma ja täytä lainahakemukseen pyydetyt tiedot. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella ja lähetä lainahakemus. Saat lainapäätöksen tietoosi muutamassa minuutissa!

Voinko minäkin saada Ferratum Joustavan käyttööni?

Kannattaa kokeilla, sillä lainan hakeminen on sinulle täysin maksutonta! Lainaa voivat saada yli 21-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemiseen tarvitaan myös oma puhelinnumero, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä noston Joustava-luotoltasi. Uusien lainasopimusten rahansiirrot Ferratum tekee kello 07.00-23.00 välisenä aikana joka päivä ja myönnetty laina on tililläsi vain minuuttien sisällä!

Tiesitkö, että voit tehdä Joustava-luotoltasi nostoja 24/7?

Kun olet tehnyt ensimmäisen nostosi Joustavalta, voit jatkossa tehdä nostoja mihin aikaan hyvänsä ja saada rahat heti tilillesi! Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään kellon ympäri lainaa nostettaessa! Nostoja voit tehdä myös vaikka tekstiviestillä, joten et tarvitse nettiyhteyttä nostoihin.

Kuinka maksan lainaa takaisin?

Maksat lainaa käytön mukaan takaisin kuukausittain. Voit itse valita haluatko maksaa koko lainan takaisin kerralla vai käytätkö mieluummin minimilyhennyksiä. Vähimmäislyhennyksen suuruus on 10 % lainasaldosta, kuitenkin aina vähintään 100€.

Jos et tee nostoja Joustava-luotoltasi, ei sinulle aiheudu lainasta mitään kulujakaan! Maksat siis aina vain siitä, mitä käytät.

Miten usein voin tehdä nostoja Joustava-luotoltani?

Niin usein kuin haluat! Nostoja voit tehdä aina luottorajasi puitteissa, kun tarvitset rahaa. Jos olet nostanut siis vaikkapa 400 euroa, on sinulla vielä 1600 euroa käyttövaraa. Lainaa palautuu käytettäväksesi aina lyhennyksiä maksettuasi.

Mikä on lainan korko?

Joustava-luoton korko on 30 vuorokauden ajan uusille asiakkaille 0%! Jos siis maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, ei sinulle aiheudu lainkaan korkokuluja. Normaalisti Joustava-luoton todellinen kulut huomioiva vuosikorko on enintään 163,70%.

Esimerkkilaina: lainasumma 2000 euroa, todellinen vuosikorko on 163,70%, luoton arvioitu kokonaiskustannus 3253,60€, jos lainaa nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna verkossa 24/7

Puhelinnumero: 0800 166 308 (maksuton)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Postiosoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki

 


Hae lainaa