Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Kokeile Everyday joustoluottoa – lainaa ilman kiinteää kuukausimaksua!

  • Ikäraja: 21 vuotta.
  • Lainasumma: 2000 euron luottorajalla varustettu joustoluotto.
  • Ei määriteltyä takaisinmaksuaikaa!
  • Laina maksetaan tilille: palvelun aukioloaikoina heti!
  • Palvelu avoinna joka päivä kello 8-22
  • Everyday-lainapalvelun omistaa OPR-Vakuus Oy.

Everyday -laina on oikea vaihtoehto sinulle, joka arvostaa itsenäisyyttä ja valinnan vapautta! Everydaylta löydät nimittäin verrattoman järkevän lainavaihtoehdon, 2000 euron joustoluoton, jonka takaisinmaksutahdista päätät sinä itse! Voit tehdä nostoja kellon ympäri ja kiinteää kuukausimaksua ei heidän lainallaan ole.

Unohda jonottaminen, ansaitset nopeaa palvelua!

Lainan hakeminenkin onnistuu vain muutamassa minuutissa. Täytettyäsi lyhyen lainahakemuksen, saat lainapäätöksen noin 15 minuutissa – ja parhaassa tapauksessa rahatkin tilille vain parilla klikkauksella! Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit nostaa rahaa tilillesi heti tekstiviestillä tai Everyday verkkopalvelussa.

Voisinko minäkin saada joustoluoton?

Luultavasti kyllä! Lainaa voit saada, kunhan olet ainakin 21-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja oma puhelinnumero.

Vinkki: nopeimmin selvität saisitko sinäkin lainaa, kun täytät lainahakemuksen! Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja koko lainaprosessi on täysin maksutonta!

Miten haen lainaa?

Helposti ja ilmaiseksi! Täytä lainahakemukseen pyydetyt tiedot OPR-Online -palvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää ainoastaan pari minuuttia ja luottopäätöksen saat tekstiviestivastauksena noin vartissa. Myönteinen lainapäätös ei velvoita sinua tekemään rahanostoja.

Tiesitkö, että joustoluottoa voit hyödyntää vaikka vararahastona?

Joustoluotto on sinulle kokonaan ilmainen, mikäli et tee nostoja joustotililtäsi. Voit siis hyvin pitää tiliä varmuuden varalla yllättäviä menoja varten. Everyday joustoluotto on kuin luottokortti kännykässäsi.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen ja tehnyt noston joustotililtäsi, maksaa Everyday lainasi heti tilille. Everyday tekee rahasiirtoja joka päivä kello 8-22 välillä. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä rahanostoja joustotililtäsi mihin aikaan hyvänsä!

Onko laina vakuudeton?

Kyllä! Laina on vakuudeton, etkä tarvitse takaajaa lainaa ottaaksesi. Päätät itse mihin rahat käytät, Everyday ei kysele rahan käyttötarkoitusta.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Sinä päätät! Voit maksaa lainaasi takaisin joko minimilyhennyksin vai vaikkapa kaiken kerralla. Voit myös valita jotakin näiden välistä. Everyday antaa taloudellesi todellista vapautta.

Milloin voin tehdä nostoja?

Milloin hyvänsä! Palvelu on auki asiakkaille 24/7 ja nostot onnistuvat netin lisäksi tekstiviestin välityksellä. Ehkä nostit eilen 100 euroa ja tarvitset tänään toisen mokoman – onnistuu! Voit käyttää lainaa ihan, kuten haluat luottorajasi puitteissa. Ja lisää rahaa vapautuu käyttöösi, kun maksat takaisin.

Mikä on lainan korko?

Lainan todellinen vuosikorko on 89,66 %. Nostojen nostoprovisio on 15% nostetusta summasta. Luottosopimuksen voimassaolo on sinulle kokonaan ilmaista, sopimuksessa ei ole kiinteää vuosimaksua tai muita kuluja!

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma-pe klo 9-18

Sähköposti: asiakaspalvelu@everyday.fi

Puhelinnumero: 020 741 2030

Postiosoite: OPR-Vakuus Oy, Lautatarhankatu 8 B, 00580 HELSINKI