Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Euroloanilta löytyy edullisia lainoja!

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 100 – 10 000 euroa.
  • Express Pikalaina 2 minuutissa!
  • Laina-aika: 3–36 kuukautta.
  • Laina maksetaan tilille palvelun aukioloaikana heti!
  • Kaikki Euroloanin lainat ovat täysin vakuudettomia.
  • Saat lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi.

Euroloan lainaa saat mihin vain tarpeisiisi. Nopeaa nettilainaa voit heiltä saada 100 – 10 000 euroa! Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen vain parissa minuutissa ja saat lainapäätöksen heti näytöllesi. Unohda siis turha odottelu ja dokumenttien lähettely, anna Euroloanin tasapainottaa taloutesi!

Pikalainaa vai 10 000 euron kulutusluotto?

Euroloan laaja valikoima vastaa kaikkiin lainatarpeisiisi. Voit hakea nopean ja kompaktin 100-500 euron pikalainan tai isompaan tarpeeseen vaikkapa näppärän luottotilin. Tililuottoakin voit saada huikeat 10 000 euroa joustettavasti käytettäväksi. Euroloan tarjoaa myös kiinteitä kulutusluottoja.

Miten haen Euroloan lainaa?

Nopeasti ja maksutta! Kun olet valinnut sopivan lainamuodon itsellesi, klikkaa kyseisen lainan kohdalta lainahakemusta. Täytä lyhyeen hakemukseen pyydetyt tiedot ja saat luottopäätöksen heti! Päätöksen jälkeen kirjaudu palveluun joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, niin näet omat lainatietosi ja laina on heti käytettävissäsi!

Voisinko minkäkin saada lainan?

Todennäköisesti kyllä, kunhan olet ainakin 20-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa! Lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään!

Mihin lainan voi käyttää?

Ihan mihin haluat! Euroloan on nimennyt joitakin kulutusluottojaan käyttötarkoitukseen sopiviksi, esim. remonttilainaksi. Päätökset lainan käyttökohteista saat tehdä aina itse!

Onko laina vakuudeton?

Ehdottomasti. Euroloanin kaikki lainat ovat vakuudettomia. Et tarvitse lainallesi myöskään takaajaa!

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Euroloan maksaa lainan tilillesi palvelun aukioloaikana eli kello 7-23 välisenä aikana. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä noston joustoluotoltasi mihin aikaan vain! Lainaa nostaessasi voit tehdä Hetinoston, jolloin rahat siirtyvät tilillesi heti, tai voit valita Pikanoston, jolloin rahat siirtyvät 6 tunnin kuluessa.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Maksat lainaa takaisin ennalta määritellyn aikataulun mukaisesti kerran kuussa. Laskut saapuvat joko sähköpostiisi tai perinteisinä paperilaskuina. Löydät laskutietosi myös MyEuroloan-palveluta, jonka kautta näet aina reaaliaikaiset lainatietosi!

Maksuaikaa pikalainalla on 3-4 kuukautta lainasummasta riippuen ja muissa lainoissa 3-36 kuukautta. Ja jollet tee nostoja joustoluotoltasi, on laina sinulle kokonaan ilmainen. Maksat siis vain siitä luotosta, joka sinulla on käytössäsi!

Mikä on lainan korko?

Korko vaihtelee valitsemasi lainatyypin ja laina-ajan mukaan. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 500 euron luotolle on Euroloanilla 14,9 %. Enimmillään todellinen vuosikorko pikalainassa on 50 %. Todellinen vuosikorko sisältää luoton koron, nostoprovision sekä luottotilin tilinhoitomaksun.

Jos valitset erillisiä lisäpalveluita, ne vaikuttavat lainan kokonaishintaan. Lisäpalvelut ovat kuitenkin täysin valinnaisia, ja sinua ei veloiteta sellaisesta lisäpalvelusta, mitä et itse valitse käyttöösi!

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna joka päivä 24 h/vrk!

Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Puhelinnumero: 010 2171 011

Postiosoite: PL 211, Energiakuja 3, 00181 Helsinki

 


  • Euroloan