Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Tutustu Eurolimiitti joustoluottoon ja säästä satasia!

Kotimainen Eurolimiitti tarjoaa reiluja lainoja alkaen vain 10 eurosta aina 3000 euroon asti! Jos et ole aiemmin käyttänyt Eurolimiittiä, meillä on sinulle hyviä uutisia: saat jopa 500 euroa täysin kulutonta ensilainaa!

  • Ikäraja: 21 vuotta.
  • Lainasumma: 10-3000 euroa ja vip-asiakkaille jopa 4000 euroa!
  • Laina-aika: 3-56 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilille vain muutamassa minuutissa!
  • Saat lainapäätöksen tekstiviestinä hakemuksen jätettyäsi.
  • Hae nyt, saat ensimmäiset 500 euroa kuluitta!
  • Eurolimiitillä on markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10 %!

Kuinka haen lainaa?

Lainaa pääset hakemaan kätevällä nettihakemuksella. Alkuun valitset lainasumman, jonka haluaisin nostaa ensimmäisellä kerralla. Täytä sitten hakemus ja rekisteröidyt samalla palvelun käyttäjäksi. Hyväksy ehdot ja lähetä hakemus! Saat lainapäätöksen hetken kuluttua tekstiviestivastauksena.

Voisinko minäkin saada lainan Eurolimiitiltä?

Kyllä, kunhan olet vähintään 21-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakemista varten tarvitaan julkinen matkapuhelinliittymä ja omat verkkopankkitunnukset.

Milloin saan lainapäätöksen?

Hakemuksen jätettyäsi saat luottopäätöksen hetkessä tekstiviestivastauksena.

Täytyykö minun lähettää liitteitä lainaa hakiessani?

Ei tarvitse. Eurolimiitti hyödyntää Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämää Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmää tulotietojesi tarkistamiseen.

Onko laina vakuudeton?

Kyllä, kyseessä on täysin vakuudeton laina!

Miten saan 500 euron kuluttoman ensilainan?

Kuluttoman ensilainan saadaksesi sinun tulee ensinnäkin olla uusi asiakas. Lisäksi kannattaa toimia mahdollisimman nopeasti, jotta pääset varmasti hyödyntämään tarjouksen. Teet vain hakemuksen tavalliseen tapaan ja nostosummaksi valitset enintään euroa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Saatuasi myönteisen luottopäätöksen, lainaa maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille heti! Tilisiirto tapahtuu reaaliaikaisesti, jos käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP:n tili tai S-Pankin tili.

Milloin voin tehdä nostoja?

Voit tehdä nostoja milloin vain! Nostoja voit tehdä helposti myös tekstiviestillä sielläkin, missä netti ei toimi. Rahat siirretään ensimmäisen noston jälkeen aina heti tilillesi. Voit siis käyttää joustoluottoasi kuin digitaalista luottokorttia aina oman luottorajasi puitteissa.

Miten voin saada vip-asiakkuuden ja 4000 euron limiitin?

Vip-asiakkaaksi pääset, kun olet hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan eli maksanut laskut ajallaan suunnitelman mukaisesti. Voit vip-asiakkuuden saatuasi hakea korotusta luottorajallesi aina 4000 euroon asti!

Kuinka maksan lainan takaisin?

Voit maksaa lainan takaisin vaikka kerralla, jos haluat. Toinen vaihtoehto takaisinmaksuun on kuukausittainen maksaminen. Kerran kuukaudessa sinun on siis maksettava vähintään minimisuoritus, siis vain 10 % avoimesta lainasaldosta kuukaudessa! Voit toki maksaa myös isompia eriä kuukausittain.

Voinko pitää maksuvapaan kuukauden?

Kyllä voit! Eurolimiitillä voit pitää maksuvapaita kuukausi jopa kolme vuodessa. Pääset valitsemaan maksuvapaat kuukaudet oman online-lainapalvelusi kautta. Lyhennysvapaalta kuukaudelta maksat vain korot ja kulut.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy aina yksilöllisesti ja siihen vaikuttaa esim. lainasummasi suuruus ja valitsemasi maksutapa. Kun hyödynnät minimilyhennyksiä, lasketaan seuraavan kuun laskutusjaksolle kuukausikorkoa 5,99 %. Eurolimiitillä lainojen todellinen minimi vuosikorko on 122,56 % ja maksimi 435,03 %.

Tuleeko lainaan muita kuluja?

Lainasta tehdyistä nostoista veloitetaan aina 15 % nostopalkkio. Maksuvapaa kuukausi maksaa esimerkiksi 30 euroa. Löydät ajantasaisen hinnaston täältä.

Eurolimiitti yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna joka päivä kello 8-22.

Puhelinnumero: 03 3399 3600

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

Postiosoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti

 

 


  • Eurolimiitti