Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

2000 - 50 000 €

Lainasumma

- %

Korko alk.

8,90 %

Tod. vuosikorko alk.

12 - 180 kk

Laina-aika

20

Ikäraja

Lainan hakemisen ei tarvitse olla hankalaa!

Kotimainen Etua.fi on luotettava ja fiksu ratkaisu lainojen kilpailuttamiseen. Jos olet jo kyllästynyt kirjoittelemaan lainahakemuksia parhaan lainan löytämiseksi, sinun kannattaa ehdottomasti kääntyä lainanvälittäjän puoleen. Vain yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia peräti 16 luotonmyöntäjältä ja lainaa jopa 2000- 50000 euroon asti!

Kenelle Etua.fi sopii?

Lainanvälittäjän hyödyntäminen sopii ennen kaikkea heille, jotka arvostavat asiantuntevaa ja nopeaa palvelua! Lainaa saadakseen hakijan pitäisi olla vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat moitteettomat. Lisäksi hakijalla tulisi olla ainakin 850 euron säännölliset kuukausitulot.

Kuinka palvelu toimii?

Erittäin mutkattomasti! Alkuun suuntaat vain Etua.fi:n sivuille ja valitset itsellesi sopivan lainasumman laina-aikoineen. Tämän jälkeen pääset täyttämään lainahakemuksen ja odottamaan parhaita lainatarjouksia!

Ovatko välitetyt lainat vakuudettomia?

Kyllä ovat! Näihin lainoihin et tarvitse takaajaakaan. Voit kuitenkin pyytää lainaasi rinnakkaishakijan, jolloin parannat huomattavasti lainamahdollisuuksiasi! Rinnakkaishakijan avulla voit saada suuremman lainan pienemmällä korolla kuin tavanomaisesti yksin haettuna.

Miksi valita lainanvälittäjä?

Lainanvälittäjän käyttäminen säästää huomattavasti sinun aikaasi! Lisäksi välittäjän avulla pystyt helposti vertailemaan sinulle tarjottuja lainoja. Lainanvälittäjältä saat myös tarvittaessa apua parhaan lainan valitsemiseksi. Kannattaa myös tutustua seuraaviin lainanvälittäjiin: Lendo, Lainavertailija, Zmarta, Rahatalo sekä Rahalaitos.

Kuinka nopeasti laina siirtyy tilille?

Parhaimmillaan vain tunnin kuluttua hakemuksen lähettämisestä! Koska lainanvälittäjä tekee yhteistyötä niin monen eri luotonmyöntäjän kanssa, on vaikeaa sanoa jotain tarkkaa aikaa. Rahojen siirtymisnopeus riippuu valitsemasi luotonmyöntäjän lisäksi myös mm. lainasummasta ja kellonajasta.

Täytyykö lainahakemukseen lähettää liitteitä?

Toisinaan liitteitä pyydetään. Jotkut lainantarjoajat pyytävät sinua toimittamaan kopion henkilö- ja palkkatodistuksesta sekä mahdollisesti kopion esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosasta.

Maksaako lainanvälittäjän käyttäminen?

Ei maksa! Palvelu on sinulle täysin ilmainen ja henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti.

Kuinka monta lainatarjousta saan?

Saamiesi lainatarjousten määrä riippuu hakemastasi lainasummasta. Eri luotonmyöntäjillä on erilaisia kriteerejä lainanhakijalle ja lainatarjoukset ovat aina yksilökohtaisia. Kaikki luotonmyöntäjät eivät myöskään tarjoa suurimpia lainasummia.

Miten maksan lainan takaisin?

Maksat lainaa takaisin lainasopimuksessa kerrottujen ehtojen mukaisesti. Useimmiten lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, jolloin lainaa lyhennetään siis kuukausierissä. Tyypillisesti voit maksaa myös koko lainan takaisin kerralla.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 10-15

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@etua.fi

Puhelinnumero: +358 9 2316 3611

 

 


  • Etua.fi
Hae lainaa