Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Credit24 tarjoaa lainoja kellon ympäri!

  • Ikäraja: 19 vuotta.
  • Lainasumma: 100-4000 euroa joustolimiitin muodossa.
  • Laina-aika: 3-36 kuukautta.
  • Rahat maksetaan tilille: noin vartissa!
  • Credit24-lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 8:00-22:00.
  • Ensimmäinen laina nostokuluitta ja nollakorolla!
  • Lainapalvelun omistaa IPF Digital Finland Oy.

Credit24:ltä löydät joustavan lainan nopeaankin rahan tarpeeseen. Lainaa voit saada 100-4000 euroa aina omaan tahtiin käytettäväksi joustavan tililuoton muodossa. Credit24 on kerännyt asiakkailtaan kiitosta erityisesti selkeän hinnoittelun ja nopea palvelun johdosta. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden pariin ja saat lainapäätöksen heti!

Oletko uusi asiakas? Tällä hetkellä on  uusille asiakkailleen tutustumisetuna ensimmäisen noston nostokuluitta ja lisäksi laina on ensimmäisen kuukauden ajan täysin koroton! Siis lainan avausmaksu 0 euroa ja lainan korko 0%! Tartu tarjoukseen nopeasti, niin varmistat edullisen ja nopean lainan itsellesi!

Miten lainaa haetaan?

Pääset hakemaan lainaa maksutta netissä heidän sivujensa kautta. Tunnistaudu alkuun palveluun joko nettipankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Seuraavaksi pääset täyttämään hakemukseen puhelinnumerosi, johon sinulle toimitetaan turvakoodi, jonka avulla pääset jälleen eteenpäin hakemuksessasi. Turvakoodin syötettyäsi täytä puuttuvat tiedot ja hyväksy lainaehdot. Saat lainapäätöksen heti!

Minkälainen Credit24-laina on?

Laina on muodoltaan joustoluotto. Tämä tarkoittaa sitä, että voit oman luottorajasi puitteissa tehdä rahanostoja niin usein kuin haluat tai nostaa vaikka koko limiitin kerralla. Joustoluotto on sinulle täysin maksuton, jollet sitä käytä ja kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta.

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Lainanhakijan on lainan saadakseen oltava vähintään 19 vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainan hakemista varten hakija tarvitsee matkapuhelinliittymän ja oman pankkitilin.

Kuinka nopeasti saan tietää lainapäätöksen?

Lainpäätöksen saat tietoosi aina heti hakemuksen täytettyäsi. Joissakin tapauksissa Credit24 saattaa pyytää lähettämään tarvittavat liitteet tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi ennen kuin rahasiirrot ovat mahdollisia.

Milloin saan lainarahat tililleni?

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi ja mahdolliset liitteet toimitettuasi, siirretään rahat tilillesi keskimäärin 15 minuutissa palvelun aukioloaikoina eli kello 8-22 välillä. Jos haluat jatkossa tehdä lisää nostoja luottotililtäsi, sinun kannattaa ladata Credit24-sovellus puhelimeesi ja rahasiirrot sujuvat nopeammin.

Mihin voin käyttää lainarahan?

Ihan mihin haluat! Sinulta ei kysellä lainan käyttökohdetta, vaan saat itse käyttää lainan, kuten haluat.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Voit maksaa lainaa takaisin esim. minimierissä, kertasuorituksena tai jotakin näiden väliltä. Maksuaikaa saat lainallesi hieman summasta riippuen 3-36 kuukautta.

Mikä on lainan korko?

Lainan nimelliskorko on lainasummasta ja maksuajasta riippuen 40,56% – 95,4% ja todellinen vuosikorko 49,85% – 153,63%. Lisäksi veloitetaan nostopalkkio 6,95% (väh. 5 €)  toisesta nostosta lähtien.

Credit24:n yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin kello 9.00-17.00.

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Puhelinnumero: 0800 144 344

Postiosoite: IPF Digital Finland Oy, Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki

 

 

 

 


  • Credit24