Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Cashbuddy auttaa yllättäväänkin rahan tarpeeseen!

Mikäli etsit nopeaa nettilainaa, kannattaa kääntyä Cashbuddy puoleen! Mutkatonta mobiililainaa voit saada parilla klikkauksella 1000-3000 euroa! Liity siis yli 100 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja hae helppoa pikalainaa. Asiakkaana saat käyttöösi näppärän OmaBuddy-verkkopalvelun, jonka kautta voit helposti hoitaa laina-asioitasi!

Kuinka haen lainaa?

Vaivattomasti verkossa! Voit hakea lainaa läppärillä, tabletilla tai vaikkapa kännykällä. Valitse alkuun haluamasi lainasumma ja täytä sitten sähköinen lainahakemus.

Kuka lainaa voi saada?

Lainaa voivat saada 20-65-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainan saamista varten hakijalta edellytetään vähintään 800 euron säännöllisiä kuukausituloja.

Milloin saan tietää saanko lainaa?

Saat lainapäätöksen heti vastauksena lainahakemuksen jätettyäsi! Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla, joten kyseessä on todellakin nopea laina!

Täytyykö minun toimittaa liitteitä lainahakemuksessani?

Kyllä, Cashbuddy on vastuullinen luotonmyöntäjä, joten he pyytävät sinulta liitteeksi palkkatodistuksen. Tulotositteen voit lähettää pdf-muodossa tai kuvatiedostona.

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Allekirjoitettuasi lainasopimuksen, siirretään rahat tilillesi vielä saman vuorokauden aikana, mikäli olet Danske Bankin asiakas. Muiden pankkien asiakkaille laina siirtyy yleensä seuraavana päivänä.

Milloin voin hakea lainaa?

Lainaa voit hakea milloin vain! Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja esimerkiksi yöllä jättämäsi lainahakemus käsitellään heti asiakaspalvelun avauduttua.

Tarvitsenko lainalleni takaajan?

Et tarvitse! Cashbuddyn laina on vakuudeton, joten et tarvitse lainalle myöskään takaajaa!

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Lainan takaisinmaksuaika riippuu lainasummasta ja maksuaikaa voi saada 12-60 kuukautta. Tiedot oman lainasi maksuajasta löydät lainasopimuksestasi.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on myös sidonnainen lainasummaan ja laina-aikaan. Todellinen vuosikorko liikkuu 4.3%-63.2% välillä. Tarkat hintatiedot löytyvät myös saamastasi lainatarjouksesta!

Miten maksan lainan takaisin?

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Cashbuddylla lainasi kuukausittaiset lyhennyserät pysyvät koko laina-ajan saman suuruisina! Lisäksi reaaliaikaiset tiedot lainastasi löydät OmaBuddy-palvelusta, jonka saat asiakkaana käyttöösi!

Voinko pitää lyhennysvapaan kuukauden lainastani?

Se onnistuu! Jos olet maksanut lainaasi takaisin moitteetta tietyn aikaa, voit hakea myös maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden aikana sinun ei tarvitse maksaa kuin lainan käsittelymaksu.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 9-12.30

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Puhelinnumero: 010 802 252


  • Cashbuddy