Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2000 €

Lainasumma

98 %

Korko alk.

255,40 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 34 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Blue Finance tarjoaa lainoja kaikkiin tarpeisiin!

Etsitkö nopeaa pikalainaa? Tai ehkäpä haluaisit joustavan tililuoton pahan päivän varalle? Vaiko sittenkin jotain näiden kahden väliltä? Blue Finance on sinulle oikea valinta! Näppärää pikavippiä voit hakea vain minuuteissa 100-700 euroa. Joustoluoton taas voit saada turvallisesti reilulla 2000 euron luottorajalla.

Miten haen Blue Finance lainaa?

Vain parilla klikkauksella! Ota ensin suunnaksi Blue Finance sivut ja valitse itsellesi sopiva lainamuoto. Täytä sitten simppeli lainahakemus ja saat lainapäätöksen vastauksena vain vartissa! Koko lainaprosessi sujuu vaivattomasti verkossa.

Kuka lainaa voi saada?

Molempia lainoja voivat saada vähintään 18-vuotiaat, oikeustoimikelpoiset henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja hakijan tulee todentaa henkilöllisyytensä esim. julkisen puhelinnumeron avulla.

Mikä on Joustoluotto ja kuinka se toimii?

Joustoluotto on erityinen lainatuote, joka toimii kuin virtuaalinen luottokortti. Saat siis käyttöösi luottorajalla varustetun lisätilin verkkoon ja voit käyttää lainaa aina omien tarpeidesi mukaan. Ja mikä parasta, maksaessasi lainaa takaisin, vapautuu sinulle aina uudelleen luottoa käytettäväksi!

Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Parhaimmillaan saat lainan tilillesi vain minuuteissa allekirjoitettuasi saamasi lainasopimuksen. Rahojen siirtyminen riippuu aina kellonajasta ja esim. ruuhkasta palvelussa sekä käytössäsi olevasta pankista. Yöaikaan eli kello 23-7 välillä rahasiirtoja ei tehdä.

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Pikalainassa lainan takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta ja lainassa on yhteensä kuusi takaisinmaksuerää. Joustoluoton takaisinmaksuaika määräytyy nostamasi luoton mukaan. Enimmillän Joustoluoton takaisinmaksuaika voi olla 34 kuukautta.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy aina mm. lainasumman ja tekemiesi nostojen mukaan. Esimerkiksi 200 euron pikalainassa todellinen vuosikorko on 48,90%. Joustoluoton kuukausikorko on 8% ja todellinen vuosikorko 255,40%. Jos et tee nostoja Joustoluotoltasi ei sinulle aiheudu sen käytöstä mitään kustannuksia!

Kuinka maksan lainan takaisin?

Pikalainaa maksat takaisin ennalta sovitun maksuaikataulun mukaisesti eli joka toinen kuukausi yhteensä kuudessa erässä vuoden aikana. Joka toinen kuukausi Pikalainassa on siis sinulle maksuvapaa! Joustoluottoa taas maksat takaisin käytön mukaisesti vähintään minimierissä. Halutessasi voit maksaa lainan vaikka kerrallakin takaisin.

Voinko nostaa Joustoluotoltani lisää rahaa, jos tein noston jo eilen?

Kyllä ehdottomasti! Voit tehdä nostoja aina oman luottorajasi mukaan! Jos käytössäsi siis edelleen on tililuottoa, voit tehdä noston.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 7-23

Sähköpostiosoite: info@bluefinance.fi

Puhelinnumero: 0600 303 060 [1,95€/min]

 


Hae lainaa