Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Lainaa yli 50 000 euroa!

Bank Norwegian tarjoaa yksilöllisiä laina moneen tarpeeseen. Voit hakea heiltä lainaa aina 1000 eurosta 60 000 asti! Lainan hakeminen sujuu mutkattomasti ja maksutta, kokonaan netissä. Parasta on, että tältä norjalaispankilta saat lainapäätöksen heti näytöllesi!

Lainan korko alkaen vain 8.99 %!

Yksilöllisesti määräytyvä lainan korko Bank Norwegianilla on hämmästyttävän matala. Korot alkavat vain 8.99 %:sta ja maksuaika on silti varsin reilu: peräti 1-15 vuotta! Mahdollisuuksiasi saada edullinen suuri laina, voit parantaa helposti pyytämällä lainallesi rinnakkaishakijan!

Bank Norwegian lyhyesti:

  • Ikäraja: 23 vuotta
  • Lainasumma: 1000 – 60 000 euroa.
  • Laina-aika: 1-15 vuotta!

Voisinko minäkin saada lainan Bank Norwegianilta?

Todennäköisesti kyllä! Lainaa voivat saada kaikki yli 23-vuotiaat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan saamista varten sinulla tulee olla myös säännöllisiä tuloja ja osoitteesi pitää olla vakituisesti Suomessa. Tunnistautumista ja lainasopimuksen allekirjoittamista varten tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Onko laina vakuudeton?

Kyllä on! Laina on kokonaan vakuudeton ja suurempaankaan lainasummaan et tarvitse takaajaa.

Kuinka haen lainaa?

Hyvin yksinkertaisesti! Koko prosessi onnistuu netissä ja saat lainapäätöksen heti tietoosi! Suuntaa ensin oikeaan osoitteeseen artikkelin alla olevan linkin kautta. Sitten täytät vain pyydetyt henkilötiedot ja hyväksyt palvelun ehdot. Heti hakemuksen päätteeksi saat tietää saatko lainan!

Miten nopeasti laina maksetaan minulle?

Myönteisen lainapäätöksen saatuasi, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen ja allekirjoittanut sen, siirtyy lainasi heti käsittelyyn. Parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi jo seuraavana päivänä!

Kannattaako rinnakkaishakijan käyttö?

Ehdottomasti! Rinnakkaishakijan mukaan pyytäminen parantaa kaikilla tavoin lainaehtojasi! Voit rinnakkaishakijan avulla saada suuremman lainan ja pienemmän koron kuin yksin hakiessasi. Rinnakkaishakijaksi käy melkein kuka vain läheinen, joka täyttää samat ehdot kuin päälainanhakijakin. Myös rinnakkaishakija allekirjoittaa lainasopimuksen samalla tavalla.

Mihin voin käyttää lainan?

Ihan mihin hyvänsä! Bank Norwegian ei kysele sinulta mihin rahat käytetään. Kannattaa tutustua myös heidän tarjoamaansa luottokorttiin, jonka avulla mahdollistat monta unelmaa erittäin reiluin ehdoin!

Miten lainaa maksetaan takaisin?

Maksat lainaa takaisin kerran kuukaudessa ennalta sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Laskut saapuvat sinulle kuukausittain ja eräpäivä on aina kuun 15. päivä. Löydät lainasi ajankohtaiset tiedot aina myös Omien Sivujesi kautta!

Mikä on lainan korko ja tuleeko lainaan muita kustannuksia?

Lainan perustamismaksu on summasta riippuen 45/95 euroa. Tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa. Korko on henkilökohtainen ja se on jotain 8,99 % – 22,49 % väliltä. Suurin efektiivinen korko 37,97 %.

Esimerkkilaina: lainasumma 10 000 euroa, maksuaika 5 vuotta, todellinen vuosikorko on 16,51 %, kuukausierä 238 euroa. Lainan kokonaiskustannus on 14 218 euroa.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 11-17

Sähköpostiosoite: mail@banknorwegian.fi

Puhelinnumero: +358 7532 66 200


  • Bank Norwegian