Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Aasa Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa helppoa ja joustavaa kulutusluottoa elämän eri tilanteisiin. Luoton käyttötarkoitusta ei tarvitse selitellä eikä luoton saamiseksi vaadita takaajia tai vakuuksia. Hakijan luottotiedot tarkastetaan ennen luoton myöntämistä, joten maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Hakijalla tulee myös olla vakinaiset tulot esimerkiksi ansiotyöstä tai eläkkeestä. Työsuhteen ei kuitenkaan tarvitse olla vakinainen. Lainahakemuksessa tulee myös eritellä muun muassa hakijalla olevat muut lainat, taloudessa asuvien henkilöiden lukumäärä sekä asumismuoto. Tietojen tarkoituksena on kartoittaa hakijan taloudellista tilannetta ja takaisinmaksukykyä.

Aasa -lainan hakeminen

Aasa-lainaa voi hakea jokainen vähintään 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Luottoa voi hakea tarpeen mukaan 2000-10000 euroa. Lainasummia ei ole porrastettu mitenkään, eli myös uudet asiakkaat voivat hakea suurinta mahdollista lainasummaa. Aasa voi kuitenkin kieltäytyä lainaamasta hakijalle haettua summaa, jos se epäilee hakijan takaisinmaksukykyä.

Aasa-lainaa voi hakea verkossa täytettävällä verkkohakemuksella tai soittamalla Aasan asiakaspalveluun. Kun asiakas käyttää verkkohakemusta, hänelle voidaan lähettää lainapäätös allekirjoitettavaksi ja hyväksyttäväksi joko paperisena tai sähköisesti. Sähköisesti lainapäätöksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla, joilla hakijan henkilöllisyys on mahdollista todentaa luotettavasti. Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa luotonhakuprosessia huomattavasti ja lainan voi saada jopa vuorokaudessa.

Luoton kulut ja takaisinmaksu

Aasa-laina maksetaan takaisin kuukausierissä. Asiakkaalle toimitetaan luoton myöntämisen jälkeen lyhennysaikataulu, jonka mukaisesti luottoa lyhennetään. Luottoa ei siis laskuteta kuukausittain laskulla.

Takaisinmaksuaika on valitusta maksuaikataulusta riippuen 6-60 kk. Takaisinmaksuaika ei siis ole sidoksissa lainasummaan, vaan se on asiakkaan itsensä vapaasti valittavissa, mikä lisää luoton joustavuutta entisestään. Luoton voi maksaa takaisin myös valittua nopeammassa aikataulussa ilman lisäkustannuksia. Luoton kuluja voi tarkastella helposti yhtiön verkkosivuilta löytyvällä laskurilla.

Luoton kulut koostuvat lainasummasta, avausmaksusta ja korosta, joka on kiinteä koko lainakauden ajan ja suuruudeltaan 9,8 %. Todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja laina-ajan mukaan. Luoton avausmaksu 249 euroa veloitetaan kuukausierien yhteydessä. Lisäksi peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu 9,50 euroa. Muista palveluista kuten eräpäivän siirrosta veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukainen maksu.

Palvelu on esitelty tarkemmin täällä.

 

Aasan yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin kello 9-17.

Puhelinnumero: 0600 04045

Postiosoite: Hiomotie 19, 00380 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi


  • Aasa